Başkan Serdar Kelebek&[#]8217;e; İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Bostancı ile AK Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Şevket Getir de eşlik etti.

Ziyarette, &[#]8220;Vatandaşlarımızın; devletimize ve hastanemize güvenmesini, ezilmeden ve üzülmeden sağlık hizmeti alabilmesini sağlamak, en önemli amacımız olmuştur&[#]8221; diye konuşan Başkan Kelebek, Devrek Devlet Hastanesi&[#]8217;ne de, Genel Cerrah Ahmet Nurettin Cengiz, Diş Tabibi Aybeni Çarıkçı, Genel Cerrah Mehmet Eren Yüksel, Göz Uzmanı Deniz Demirel ve Kardiyoloji Uzmanı Yavuz Karabağ&[#]8217;ın atanarak göreve başladığını söyledi.

Hastanede röntgen periopikal cihazının da kullanılmaya başlandığını kaydeden Kelebek, &[#]8220;İnsanı yaşattığınız müddetçe, devletin var olacağı&[#]8217; felsefesi, ilkemiz olmuştur ve olmaya devam edecektir&[#]8221; diye konuştu.

Başhekim Nurettin Cengiz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Pati heyetine teşekkür etti.

Samsun&[#]8217;in Terme İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı iken Devrek Devlet Hastanesi Başhekimliği&[#]8217;ne atanan Genel Cerrah Ahmet Nurettin Cengiz, 1978 Hatay doğumlu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi&[#]8217;ni bitiren Cengiz, uzmanlık doktorasın Şişli Etfal Hastanesi&[#]8217;nde tamamladı. Cengiz, sırasıyla Ağrı Patnos Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, başhekimlik ve Samsun Terme Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı&[#]8217;nda bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi