KÖMÜRSPOR´DA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI

Spor Toto 3. Lig’in yeni ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, sezon hazırlıklarına Pazar günü yaptığı ilk çalışmayla başladı.

Geçtiğimiz sezon Şampiyon olarak 7 yıl aradan sonra profesyonel liglerde mücadele edecek olmanın heyecanı yaşayan Kırmızı-Lacivertliler, 2014-2015 sezonun ilk çalışması için sahaya indi. Teknik Direktör Cahit Terzi, çalışma öncesi oyuncularıyla kısa bir tanışma toplantısı yaptı ardından hafif tempolu koşularla başlayan sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirildi.

Zonguldak Kömürspor’un iç transferde 10, dış transferde anlaşma sağladığı 7 oyuncunun yanı sıra alt yapıdan oyuncular ilk çalışmada yer aldı. Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Yönetim Kurulu üyeleri, sezonun ilk çalışmasını takip ederek başarı dileklerini ilettiler.

Kırmızı-Lacivertlileri geçtiğimiz sezon Şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Cahit Terzi, yardımcıları Metin Nezor, Birol Yılmaz, Kaleci Antrenörü Basri Kocabaşoğlu yeni sezonda görevlerine devam ediyor.

Bir süre Zonguldak’ta çalışmalarını sürdürecek olan Kırmızı-Lacivertliler ardından 5 Ağustos’ta Nevşehir’de kampa girecek.

RIDVAN VE BERKAN İMZAYA YAKIN!

Transfer edilen oyuncuların yanı sıra Anadolu Üsküdar 1908 takımından 24 yaşındaki stoper Rıdvan Okuş ve Kilimli Belediyespor’dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz’de çalışmada yer aldı. İki oyuncuyla anlaşma sağlandığı takdirde sözleşme imzalanacak.

Kozlu Belediyespor’da iki sezon geçiren Rıdvan Okuş güçlü fiziğiyle dikkat çekerken, Berkan ise hava toplarındaki hakimiyeti ve mücadeleci futboluyla öne çıkıyor.

Editör: Pusula Gazetesi