Kırmızı-Lacivertlilerin en etkili taraftar grubu olan Genç Zonguldaklılar, iftar yemeği düzenleyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Geçtiğimiz sezon Şampiyon olan Zonguldak Kömürspor’a iç ve dış sahada büyük destek veren taraftar grubu, düzenlediği iftar yemeğiyle camiayı bir araya getirdi.

Kilise Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Yöneticiler Hakan Hürfikir ve Şükrü Öztürk, Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, futbolcular Serkan Küçük, Mert Caymaz, Batuhan Otyıldız ve Genç Zonguldaklılar Tribün liderleri ve taraftarlar katıldı. İftar yemeğinin ardından taraftarlar tezahüratlarla ortamı şenlendirdiler.

TRİBÜN LİDERİ BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

Genç Zonguldaklılar Tribün lideri Gökhan Çüteli, birlik ve beraberliklerini göstermek için düzenledikleri iftara katılan herkese teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi, “

Başkanımız ve yönetimi ile teknik heyetimize teşekkür ediyoruz bizleri kırmadılar. Bizim amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Burada aslında vermek istediğimiz bir mesaj daha var. Tribünlerin sadece kavga ya da şiddet olarak anılmasını istemiyoruz. Bizim sadece tek amacımız Genç Zonguldaklılar olarak kardeşlik, dostluk, birlik, beraberliktir. Çünkü burada Tribünde omuz omuza mücadele eden arkadaşlar var. Maç bittikten sonrada dostça oturup bir yerlerde bir şeyler içen, yiyen arkadaşlarımız var, arkadaş olan insanlar var. Bizim amacımız birlik, beraberlik ve burada da o mesajı vermek istiyoruz. Buradan bir mesaj vermek daha istiyoruz. Zonguldak halkından ve esnafından duyarlı olmasını istiyoruz. Gerekli yerlerde, billboardlarda olsun, reklam panolarında olsun her yerde Zonguldakspor’un banka hesap numaraları var. Buralara yardım etmelerini bekliyoruz. Zonguldakspor ilçe takımı ya da herhangi bir kasaba takımı değil, il takımıdır. Geçmişte, mazisinde çok güzel anıları olan, tarihi senelerce yazan bir takımdır. O yüzden başkanımız da sağolsun kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışıyor ama Zonguldak’ta ticaret ve esnaflık yapanların buna duyarlı olması lazım. Zonguldakspor’a sahip çıkmamız lazım. Burada beş lira, on lira maksat çok büyük paralar değil, herkesin kesesine göre ne kadar yardım edebiliyorsa hesap numaralarına Zonguldakspor adına para yatırmasını istiyoruz buradan. Bunun dışında yeni sezonda istediğimiz tekrar şampiyon olmak. Bir üst tura çıkmaktır. Herkese hayırlı bir sezon olmasını diliyoruz.

Yeni sezonda onunla ilgili çalışmamız var. Cezaların ağır olduğunu biliyoruz. En basiti konfeti atmak yasak. Bunların çalışmalarını yapıyoruz. Sağolsunlar burada geçen sene emniyetimizde bizlere zorluk çıkarmadı ve bizde tabi onlara zorluk çıkarmadık. Dostça bir sezon olduğunu düşünüyorum. Takıma herhangi bir ceza aldırmadık taraftar olarak. Bizi mutlu eden şeylerden bir tanesi budur. Bizim dönemimiz de şampiyon olması bize ayrı bir onur katıyor. Dostça bir sezon olmasını istiyoruz. Biz gerekli önlemleri alacağız. Takıma sonuna kadar destek vereceğiz. Herkeste zaten bir an önce maçların başlamasını bekliyor. İşsizlik hat safada. Spor bir nebze bize işsizliğimizi, kavga, dövüş her şeyi unutturuyor. Orada omuz omuza mücadele ediyoruz. Burada insanlar işsiz olduğunu, parasız gelen arkadaşlar var deplasmanlara, işsiz olan arkadaşlar var ama maça geldikleri zaman her şeyi unutuyorlar. Zonguldak taraftarının huzurlu bir sezon geçirmesini istiyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi