ESKİ KULÜBÜNE İMZAYI ÇAKTI!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bayrampaşaspor, geçtiğimiz sezon Sivas Dört Eylül Belediyespor´da başarılı sezon geçiren Zonguldaklı oyuncu Oğuz Küçük ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Zonguldakspor’un alt yapısından yetişen yetenekler arasında yer alan 26 yaşındaki orta saha oyuncu, 2 sezonun aranın ardından eski kulübü Bayrampaşaspor’a geri döndü. Spor Toto 2. Ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor’un ısrarla istediği tecrübeli oyuncu, tercihini İstanbul ekibinden yana kullandı.

Takıma fayda sağlayacak düşük bütçeli oyuncuları takıma kazandırmak isteyen Bayrampaşaspor, 2011-2012 sezonunda Spor Toto 3. Lig’de Şampiyon olan kadroda yer alan Oğuz Küçük´ü renklerine kattı. İmza töreninde Bayrampaşaspor’da Başkan İsmail Hocaoğlu ve yardımcı antrenör Akın Topgül hazır bulundu.

ŞAMPİYONLUK YAŞADIĞI EKİBE DÖNDÜ!

İmza sonrasında Bayrampaşaspor formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Oğuz Küçük "İki yıl aradan sonra profesyonel olarak ilk şampiyonluğumu yaşadığım Bayrampaşaspor´a dönmekten dolayı çok mutluyum. Başkanımız ve hocalarımız, beni kadrolarında görmek istediklerini söylediklerinde hiç düşünmeden kabul ettim, umarım hayırlısı olur" açıklamasını yaptı. Bu sezon Sivas 4 Eylül Belediyespor´da 30 maça çıkan Oğuz Küçük, üçte gol kaydetti. 26 yaşındaki oyuncu daha önce Zonguldakspor, Telekomspor, Sürmenespor ve Manavgat Evrenseki ve Sivas 4 Eylül Belediyespor takımlarında forma giydi.

Editör: Pusula Gazetesi