Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar dün Ankara´da çeşitli temaslarda bulundu. Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek tarafından genel merkeze davet edilen Hamdi Uçar, yaptığı görüşmelerden mutlu ayrıldıklarını belirterek "Durmak yol, yola devam" dedi.
Uçar´a "Listeyi teke düşürmeye çalış. Karşı tarafın önerdiği isimlere de listende yer vermeye çalış" denildiği öğrenildi. Uçar´ın Haluk İpek ziyaretinin ardından TBMM Başkanı Köksal Toptan´ı da ziyaret ettiği bildirildi. Bu arada önceki gün Açık Çarşı Mağazası ortaklarından Yusuf Yılmaz´ın önerisiyle bir araya gelen Hamdi Uçar ve Celil Uzun´un durum değerlendirmesi yaptıkları, Celil Uzun´un adaylıktan çekilmek için Uçar´ın halen yönetimde görev yapan iki ismi listesine almaması şartını ileri sürdüğü öğrenildi.
Görüşme ortamını hazırlayan Yusuf Yılmaz, "Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Görüşmeyi sağlayan benim. Hamdi Uçar benim çocukluk arkadaşım, baba dostum. Bence çok yararlı bir görüşme yaptılar. Celil Uzun, adaylıktan çekilmek için Hamdi Uçar´a iki ismi listesine koymamasını istedi. Hamdi Uçar´ın bir talebi olmadı" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi