Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli İlçesi&[#]8217;nde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Yönetim Kurulu Başkanlığı&[#]8217;nı da yürüten Fatih Osman Tar&[#]8217;ın, aralarında Erdemir Genel Müdür Yardımcılığı da bulunan OYAK bünyesindeki bir çok görevinden istifa ettiği bildirildi.
Erdemir&[#]8217;in, Kamu Araştırma Platformu&[#]8217;na (KAP) yapılan ve KAP&[#]8217;ta yayınlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:
&[#]8220;Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza Oytaş İç ve Dış Ticaret A.Ş. temsilcisi ve Şirketimiz Genel Müdür Vekili, ayrıca bağlı ortaklıklarımızdan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı - Murahhas Aza ATAER Holding A.Ş. temsilcisi ve Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ATAER Holding A.Ş. temsilcisi olarak görev yapmakta olan Sayın Fatih Osman Tar 14 Ağustos 2013 tarihi itibariyle söz konusu görevlerinden istifa etmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu´nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi