Üniversitenin merkez kampüsündeki Prof. Dr. Arif Amirov Salonu&[#]8217;nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, BEÜ Rektör Yardımcısı Muhlis Bağdigen, öğretim görevlileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

BEÜ Devlet Konservatuarı&[#]8217;nın müzik sunumundan sonra kürsüye çıkan BEÜ Diş Hekimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Oruç, diş hekimliği mesleğinin ayrıcalıklı ve zor bir meslek olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Haluk Güven ise, mezun olan öğrencilere seslenerek, "Fakültemizin ilk mezunları olarak üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim. S ağlık sektöründe başarılı olabilmeniz için kendinizi sürekli yenilemeniz ve çok çalışmanız gerekir. Üniversitenizle bağınızı asla kopartmayınız ve sürekli içinde olunuz, çok çalışınız" diye konuştu.

Daha sonra mezun olan 2&[#]8217;si erkek 8 öğrenciye diplomaları verildi. Diş Hekimliği Fakültesi&[#]8217;nde 2014 dönemini derece ile tamamlayan mezunlardan birinci Tülay Gürçay&[#]8217;a plaketi Vali Vekili Ekrem Aylanç, ikinci Büşra Zengin&[#]8217;in plaketi Rektör Vekili Prof. Dr. M. Halûk Güven, üçüncü Feride Şahin&[#]8217;in plaketi Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya tarafından verildi. Tören, diplomalarını alan öğrencilerin yemin etmesiyle sona erdi.
Editör: Pusula Gazetesi