SÜLEYMAN CANER GÜVEN TAZELEDİ

Zonguldak Kömürspor’un önceki hafta çoğunluk sağlanamaması nedeni ile ertelenen olağan genel kurulu, Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Kırmızı-Lacivertli Kulüpte, Başkan Süleyman Caner güven tazeledi. Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda, 120 delegeden 85´inin oyunu alan mevcut Başkan Süleyman Caner, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurula, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Eski Kulüp Başkanı TSO Başkanı Salih Demir, Yönetim Kurulu üyeleri, delegeler ve taraftarlar katıldı.

EN BÜYÜK ARZUMUZ TAKIMI 2. LİGE ÇIKARMAK

Zonguldak Kömürspor’da ikinci dönem başkanlık görevini yürütecek olan Süleyman Caner, geçtiğimiz sezon yaşadıkları Şampiyonluk sevincini tekrarlayarak takımı Spor Toto 2. Lige çıkacaklarını kaydetti. Caner, "Zonguldak Kömürspor´u 7 yıl aradan sonra amatör ligdeki mücadelemiz sona erdi. Geçen seneki yönetimimiz hep beraber birlikte Allah nasip etti 3. Lig´e çıktık.. Tekrar profesyonel ligde olmak bizlere heyecan veriyor. İnşallah Allah´ın izniyle hedefimize ulaşır, nasıl geçen sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkmışsak yine aynı parola ile yola çıkıyoruz. İnşallah 2. Lige Şampiyon olarak çıkmak en büyük arzumuz. Zonguldak´a bunu hediye etmek bizlere nasip olur. Temennimiz o. Yönetim sayımızı yükselttik. Geçen dönem 21 olan yönetim sayısını 31´e çıkardık. İnşallah yeni yönetime giren arkadaşlar katkılarıyla daha iyi yerlere gelmek nasip olur. Şuanda geçen seneden yönetimden aramızda olan var olmayan var, herkese teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun vermiş oldukları destekler için. Herkes bir şeyler yapmaya çalıştı, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimde inşallah istediğimiz gibi olur. Birlik, beraberlik güzel bir şekilde devam eder. Başarıya ulaşmakta bizlere nasip olur" dedi.

AKDEMİR, YÖNETİME BAŞARI DİLEDİ

Zonguldak Kömürspor’a maddi ve manevi olarak her zaman katkı sağlayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, genel kurula katılan isimler arasındaydı. Akdemir, yönetimin yeni sezonda da aynı başarıyı göstereceğine inandığını belirterek, “Ben ilk önce özlenen şampiyonluğu yürekten kutluyorum. Geçmişinde, tarihinde çok mükemmel konumda olan Zonguldakspor´umuz geriye gidiş ve tüm Zonguldak´ın geriye gidişiyle tabi sporda geriye gidiyor. Bu anlamda bir toparlanma isteği vardı. Yönetim çok güzel bir kadroyla istediğimiz, özlediğimiz sadece bizim değil Zonguldak halkının, Zonguldakspor severlerin istediği noktaya ulaşmış oldu şampiyonluk. Bundan sonra 3. Lig ve 2. Lig önemli. Mühim olan şampiyonluğu, başarıyı tekrar devam ettirebilmektir. İnşallah aslolan bu konuyu yeni yönetim arkadaşlarımız ve Zonguldak haklı çok büyük destekle bunu da aşacağız. 2. Lig, 1. Lig özlediğimiz geçmişte kariyeri çok ilk üst noktada olan Zonguldakspor´u bu seviyelere taşımaktır. Bu yönetimde inançlı, sporu seven, başarıyı yakalayıp devam ettirmek isteyen bir yönetim. Ben hepsini kutluyorum. Bu özlediğimiz Şampiyonluğu tekrar yerine gelecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum. Bu başarıların daim olmasını diliyorum" diye konuştu.

DEMİR: HER ZAMAN KULÜBÜN YANINDAYIZ

Kulübün eski Başkanı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, takımın başarısı için her zaman yönetimin yanında olduklarına değinerek, “Geçen sene Süleyman Başkanla birlikte çok iyi bir sezon yaşadık. İnşallah Süleyman Başkan ve yeni kurduğu ekiple birlikte de bu sezonda güzel şekilde yaşanır. Biz Ticaret Odası olarak, Demir ailesi olarak elimizden ne geliyorsa yaptığımıza inanıyorum. Eksiklerimiz olmuş olabilir, fazlamız olmuş olabilir ama bu senede elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bunu da kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Biz Zonguldakspor´un üyesi olarak ve bir Zonguldaklı olarak Süleyman Başkan ve yönetiminden bu senede şampiyonluk bekliyoruz. Geçen dönem katkısı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Son olarak da futbol severlere, taraftarlarımıza sesleniyorum. Geçen yılki centilmenliği bu yılda centilmence bizi desteklesinler Zonguldakspor´u desteklesinler. Türkiye´de Zonguldakspor her zaman dördüncü ya da beşinci büyüklerin arkasında seyirci potansiyeli olan bir tapu olarak gösteriliyor. 3. Lig´de de gözler daha çok bizlerin üzerinde olacak. Çünkü amatör küme değil artık burası. Profesyonel lige çıktık. Amigolarımıza, Zonguldak severlere de buradan sesleniyorum daha centilmen olalım, Zonguldak´a yakışır hareketler yapalım" şeklinde konuştu.



YENİ YÖNETİM

BAŞKAN SÜLEYMAN CANER


YÖNETİM KURULU ASİL

1:HÜSEYİN DEMİR

2:MEHMET KURT

3:REŞİT KEMAL AS

4: EROL ORHAN

5:MUSTAFA DEMİR

6:MUHARREM SARIÇAM

7:ERHAN DARENDE

8:ŞÜKRÜ ÖZTÜRK

9:GÖKHAN DEMİR

10:ALİ GALİP TOPTAN

11:ZEKİ ÇOLAK

12:HAKAN HÜRFİKİR

13:FATİH KALAYCI

14:MEHMET HAKAN GÜLAY

15:CEM DERELİ

16:İSMAİL OFLUOĞLU

17:SÜLEYMAN BEZİR

18:ERCAN OĞUZ

19:METİN KADIOĞLU

20:EREN AKGÜL

21:YESARİ SEZGİN

22:OSMAN TUTKUN

23:CEMAL ÇEBİ

24:DEHA EMRAL

25:SEYFULLAH DEMİR

26:MEHMET ABALI

27:RENDA OKAY

28:YAŞAR KARAMAN

29: Fatih Keleş

30: Mehmet Baş

YÖNETİM KURULU YEDEK

1:İRFAN DEMİR

2:BAYRAM DEMİR

3:SEDAT DEMİR

4:ERDAL DEMİR

5:SERCAN DEMİR

6:FERİT DEMİR


DENETLEME KURULU

1:SERTAN AÇIKGÖZ

2:MERVE POYRAZ

3:MEHMET ÇELİK

DENETLEME KURULU YEDEK

1:TANJU AKBULUT

2:KORAY AKBULUT

3:SATILMIŞ ULUDAĞ

Editör: Pusula Gazetesi