Gülşen; "Eskiden olduğu gibi bu sezonda da alt yapıya önem vereceğiz. Amacımız, gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak ve ilçemizin adını duyurmaktır."


Alpan; "Çaycumaspor´a hepimizin sahip çıkması gerekir. Bizler tesis yönünden olsun, sporcu yönünden olsun çok iyi durumdayız. Herkes taşın altına elini koymalı."



Çaycumaspor´un Olağan Genel Kurul Toplantısı&[#]8217;nda konuşan Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Eskiden olduğu gibi bu sezonda da altyapıya önem vereceğiz. Amacımız, gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak ve ilçemizin adını duyurmaktır. Gösterdiğiniz ilgi nedeniyle Genel Kurul&[#]8217;a katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Çaycumaspor&[#]8217;un başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Fakat bir tek Yönetim Kurulu ve Belediyemizin değil, tüm Çaycumalı saygıdeğer hemşerilerimizin de kulübümüze sahip çıkarak, maddi ve manevi yönden destek vermelerini bekliyorum" dedi.


Çaycumaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Hüsnü Sami Alpan, Olağan Genel Kurul´da söz alarak; "Çaycumaspor´a hepimizin sahip çıkması gerekir. Bizler tesis yönünden olsun, sporcu yönünden olsun çok iyi durumdayız. Çaycuma´da gazetecilik yapan basın mensubu arkadaşların yönetim kurulunda yer almalarını ve taşın altına el atmalarını istiyorum" dedi.


Çaycumaspor Kulübü ve Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsnü Sami Alpan, Bünyamin Bostancı ile Okay ve Zekai Kamitoğlu´na teşekkür etti.


Mehmet Dereli´nin Divan Başkanlığı görevini yürüttüğü kongrede Kâtip Üyeliklere Cihan Gülşen ve Selahattin Acar seçildi. Daha önce 21 kişilik olan Yönetim Kurulu 18´e düşürülürken, iki yılda bir yapılan kongrenin üç yılda bir yapılması kararı alındı.



Çaycumaspor Kulübü´nün Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hüsnü Sami Alpan, Okay Kamitoğlu, Şevki Özcan, Barbaros Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Tarun Özcan, Halit Mısırlı, Ünal Uzun, Ekrem Çelen, Şeref Köktürk, Oktay Kaptan, Kubilay Kalaycı, Ergin Özalp, Hasan Öztürk, Gökhan Aydemir, Tugay Demirel ve Mehmet Ergin. Denetim Kurulu&[#]8217;na Hidayet Şekerci, Kıvılcım Kalyoncu, Sezai Bilici, Zonguldak ASKF ´ye ise Ünal Uzun, Halit Mısırlı, Kubilay Kalaycı seçildi.


Yeni seçilen Yönetim Kurulu&[#]8217;nun, önümüzdeki günlerde toplanarak görev bölümü yapacağı bildirildi.

Editör: Pusula Gazetesi