Kapuz Plajı’nın bugün sabah yapılan açılışında; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bir kadın şemsiyelerin ücretsiz olması ile ilgili talepte bulundu.

Plajın müdavimi olduğunu söyleyen kadın, şemsiyelerin Akdemir geldikten sonra ücretli olmaya başladığını ileri sürerek “20 senedir belediyenin halka şemsiye hizmeti vardı. Sizin başkanlığınızdan itibaren şemsiyeler paralı olmaya başladı. Çok sınırlı oldu. Sizin koyduğunuz uygulamayı kaldırmayı düşünüyor musunuz? Şezlong paralıydı, şemsiye de halka hizmet olsun, olmaz mı? Neden paralı yapmayı uygun gördünüz?” dedi.

Akdemir, uygulamanın daha önce de olduğunu belirterek “Şemsiyelerin sayısını çoğaltacağız. Ama ücretini kaldırmayacağız. Bu uygulama benden önce de vardı. Buranın bir gideri var” dedi.

“Senelerden beri vardı zaten, Bunu şemsiyelerle mi çıkaracaksınız?” diyen kadına cevap vermekte zorlanan Akdemir “Hayır, ama paralı olduğunda daha düzenli kullanılıyor, geri geliyor. Bu şekilde devam edeceğiz” diye konuştu. Akdemir’den istediği yanıtı alamayan kadın oradan ayrıldı.

Kapuz Plajı’nda giriş ücreti 2 TL, şemsiye 6TL, kabin 8TL, vestiyer 2TL, şezlong 3TL.

Editör: Pusula Gazetesi