Programa; Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Ercan Kahya, Enes Şenol, Engin Mutlu, Armağan Gürgenç, Bartın Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Yıldırım, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Tarık Arslan, Karapınar Lisesi Okul Müdürü Recep Islak, Nebioğlu İlkokul Müdürü Mesut Keleş, Keller İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Kocabacak, Helvacılar İlköğretim Okulu Müdürü Hamdi Ayçiçek ve köy muhtarları katıldı.

Okul Müdürü Yücel Çelik, gecede yaptığı konuşmada, &[#]8220;Eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, geriye dönüp baktığımızda okulumuzda başarılı çalışmaların yapıldığını görüyorum. Bu bizi ve öğrencilerimizi gururlandırmakta ve daha iyi çalışmalar yapmak için gayretlendiriyor&[#]8221; dedi.

Müdür Çelik, programın hazırlanmasında emeği geçen Serdaroğlu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Halil Yılmaz&[#]8217;a ve öğrencilere teşekkür etti.

Öğrenciler, maniler okuyarak sahneye çıktı ve ardından geçici mezuniyet belgeleri verildi. Başarılarıyla dereceye giren öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürlerinin ellerinden aldılar. Programın devamında öğrenciler şiirlerini okurken skeçlerle de izleyenlere komik dakikalar yaşattılar.

Programın sonunda öğrencilerle öğretmenler hatıra fotoğrafı çekilirken, öğrenciler müzik eşliğinde dans ederek eğlenmeye devam ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi