2. LİG’İN YENİ EKİBİ OĞUZ’UN PEŞİNDE

Profesyonel liglerde transfer sezonunun başlamasına az bir zaman kala kulüpler, kadrolarını şekillendirmek için görüşmelere başladı.

Zonguldakspor’dan genç yaşta ayrılan ve profesyonel liglerde top koşturan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Küçük’ü, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ümraniyespor renklerine katmak için girişimlere başladı.

Spor Toto 3. Lig ekiplerden 4 Eylül Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren yetenekli oyuncuyu, bir çok kulübün transfer listesinde yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyon olarak Spor Toto 2. Lig’e yükselen Ümraniyespor’un, Oğuz Küçük’ü transfer konusunda görüşme yapmak için İstanbul’a davet ettiği belirtildi. Sivas 4 Eylül Belediyespor’la sözleşmesi sona eren futbolcuyu, tatilini geçirdiği Zonguldak’ta arkadaşlarıyla bol bol futbol oynuyor.

6 KULÜPTE PROFESYONEL OLARAK OYNADI

Zonguldakspor, Türk Telekomspor, Sürmenespor, Bayrampaşaspor, Manavgat Evrenseki, Sivas 4 Eylül Belediyespor gibi kulüplerde profesyonel olarak top koşturan oyuncu, Spor Toto 3. Lig’de 162 maçta 7 gol, Spor Toto 2. Lig’de ise 5 maçta yer aldı.

3. Lig ekibi Sivas 4 Eylül Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren Oğuz, 30 maçta 2641 dakika süre alırken 3 gole de imza attı.

Editör: Pusula Gazetesi