Kozlu Belediye Başkan Vekili Hikmet Aydın, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in makam aracının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanması olayıyla ilgili Pusula’ya konuştu.

Aydın, daha önceki Belediye Başkanları Yusuf Kaldı, Hüdai Dökmeci ve Ali Bektaş’ın da kurşunlanma olayıyla karşılaştıklarını fakat olayın kim yada kimler tarafından yapıldığının bulunamadığını söyledi.

Sonuna kadar bu işin peşinde olacaklarını ve mutlaka yapan kişilerin bulunacağını ifade eden Hikmet Aydın, “Bizde şaşkınız” dedi.

Kozlu Belediye Başkan Vekili Hikmet Aydın, kurşunlanma olayıyla ilgili konuşmasında şunları söyledi: “Olayı polis inceliyor. Ne olduğu belli değil ve bizde çok şaşkınız. Bu halka yapılmış bir hakarettir. Biz göreve geleli daha 2 ay oldu. Kozlu halkı da belediyemize gelerek tepkisini dile getiriyor. Bu kurşunlama olayları Yusuf Kaldı döneminde başladı, Hüdai Dökmeci, Ali Bektaş ve bize kadar devam etti. Hepsi de faili meçhul. Bizden öncekilerin kimler ve ne sebeple yapıldığı belli değil. Polis bu konuyu detaylı olarak araştırıyor. Emniyetle bu konuyu görüştük. Yeni emniyet müdürü de göreve başladığında kendisiyle yeniden görüşme yapacağız. Biz sonuna kadar bu işin peşinden gideceğiz ve mutlaka kimin yaptığı bulunacak. Kriminal laboratuvarda da incelemeler yapılıyor.”

Editör: Pusula Gazetesi