Atatürk Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezi Genel Müdür Vekili Ata Sevimli&[#]8217;nin kızı Gaye Sevimli, Baran Can Sağlam ile dünya evine girdi.

Emirgan Otelde görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi&[#]8217;nde Dişhekimi olarak görev yapan Gaye Sevimli ile yine Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi&[#]8217;nde Dişhekimi olan Baran Can Sağlam&[#]8217;ın nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıydı.

Nikah şahitliğini ise Nesrin Velioğlu, Seda Cengiz, Sibel Koçak ve Rüştü Emre Şahin üstlendi.

Binnaz-Ata Sevimli çiftinin kızları Gaye Sevimli ve Nilgün-Kemal Sağlam çiftinin oğlu Baran Can Sağlam çiftini bir ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Muharrem Akdemir, kahve takımı hediye etti.

Akdemir: &[#]8220;Aşkınızın bugünkü gibi her zaman gözlerinize yansımasını diliyorum. Çok kutsal olan evlilik akdiniz gerçekleşti ve çok önemli tapuyu elinize aldınız. Hayat sizlere her mutluluk getirsin ve hep yüzünüz gülsün&[#]8221; dedi.

Genç çiftin düğününe; Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi Mustafa Çıtlak, Atatürk Devlet Hastanesi yöneticileri, Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Şenol Yavuz, Level Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Okan Biçki, Level Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Yücel Alagöz, Level Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Fatih Kar, Zonguldak Adliyesi Hakimlerinden Kenan Seyran, Savcı Ender Coşkun,

Ekşioğlu İnşaat Hüseyin Ekşi, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Beytom Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Aydan ve eşi Tema Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, Avukat Metin Büyükyılmaz, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ümit Bozkurt, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir, CHP eski Belediye Meclis Üyesi Ulusoy Turizm Zonguldak Temsilcisi Adil Bahadır, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yöneticileri ve doktorları, çok sayıda Zonguldak&[#]8217;ın tanınmış isimleri katıldı.

Bizde Pusula Gazetesi olarak Sevimli-Baran Ailelerini kutlar, Gaye-Baran Çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi