KOCAELİ’DE MÜLAKATA KATILACAKLAR

Zonguldak Bölgesinden klasmana aday gösterilen hakem ve gözlemciler, yazılı sınavın ardından bu kez mülakata katılacak. Geçtiğimiz ay Kocaeli ilinde yapılan yazılı sınavda başarılı olan 7 hakem ve 3 gözlemci mülakatta yer alacak.

Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından, 2013-2014 futbol sezonu boyunca gösterdikleri performanslara göre klasmana teklif edilecek hakem ve gözlemcileri terfi alabilmek için yoğun bir sınav programından geçiyor.

Zonguldak İHK’nin 7’si hakem 3’ü gözlemci 10 kişinin ismini Merkez Hakem Kurulu’na göndermesinin ardından, adaylar yazılı sınavdan başarıyla geçmişti.

Mayıs ayında Kocaeli’nde düzenlenen yazılı sınavda ter döken adayları şimdi mülakat bekliyor. Klasman adayları Merkez Hakem Kurulu tarafından 6 Haziran Cuma günü Kocaeli’nde yapılacak mülakata katılacak.

Bölgesel hakemliğe aday gösterilen Emrah Asil Büyükyıldırım ve Hakan Ergin, Bölgesel Yardımcı hakemliğe aday gösterilen Hakan Kıran, Oğuz Gökmen, Oğuzhan Akça, Turgut Refik Çağlar, Bölgesel, Bölgesel Gözlemciliğe aday olan isimler Ahmet Acar, Kemal Övünç ve Reşat Akçan Kocaeli’nde mülakattan geçecek. Mülakatın ardından yeni sezonda klasmana yüklenecek olan hakemler ve gözlemciler belli olacak.

ULUSAL GÖZLEMCİLİĞE TEK ADAY

Merkez Hakem Kurulu 11. Bölge Bölgesel Kurul Üyesi ve aynı zamanda Bölgesel Gözlemci olan Erol Pesen, Zonguldak bölgesinden Ulusal gözlemciliği aday olan tek isim oldu.

MHK tarafından ulusal gözlemciliğe aday gösterilen Erol Pesen, 7 Haziran Cumartesi günü yapılacak mülakata katılacak. Ulusal gözlemci olarak geçtiğimiz yıl İlkay Güner Zonguldak Bölgesinden görev almıştı.

Editör: Pusula Gazetesi