ERGÜN PENBE HABERİ YALANLANDI!

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor’da Teknik Direktör belirsizliği devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı Yöneticiler, Zonguldak’ta bir yerel gazetenin Kozlu Belediyespor’da takımın başına eski Milli futbolcu Ergün Penbe’nin geçeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığına değindi. Futbol Şube Sorumlusu İlyas Kaymak ve Genel Kaptan Oktay Sarıahmet, yerel gazetede çıkan Ergün Penbe haberinin doğruluk payı olmadığını Teknik Direktörlük konusunda arayışta olduklarına değindi.

Teknik Direktör Ergün Penbe’nin sadece dün Kozlu Belediyespor Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısını ziyaret ettiğini ifade eden Kaymak, Kulübe nasıl bir faydası olabileceği konusunda sadece bir görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

TEKNİK DİREKTÖR YÜZDE YÜZ BELLİ DEĞİL!

Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede Kozlu Belediyespor’un Teknik Direktörü ‘yüzde 100 Bülent Öztürk’ yönündeki haberlerinde gerçeklik payı olmadı belirtildi. Yeşil-Beyazlı Yönetim Kurulu, dün yapmış olduğu toplantıda takımın başına Teknik direktör konusunda Bülent Öztürk, Hüsnü Akın, İsmail Yalçın ve Faruk Bahadır’la görüşme halinde olduğunu belirtildi.

TRANSFER KOMİTESİ BELİRLENDİ

Kozlu Belediyespor’un Ertan Şahin Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, yapmış olduğu toplantıda transfer komitesini belirledi. 6 kişilik transfer komitesinde Necati Bozkurt, Oktay Sarıahmet, Cengiz Bank, İlyas Kaymak, Uğur Özkul, Metin Fırıncı yer aldı.

GERÇEKLİK PAYI YOK!

Futbol Şube Sorumlusu İlyas Kaymak, yerel gazetede çıkan Ergün Penbe iddialarını yanıtladı, ardından yeni sezon hazırlıklarını hakkında görüşlerini aktardı,

“Bu kurulan transfer komitesiyle beraber ilk önce hedefimiz hoca ile anlaşmak. Hoca sorununu çözmektir. Görüştüğümüz birkaç tane hocamız var. Rapor hazırlıyoruz onlar hakkında. Raporları hazırlayıp başkanımıza sunacağız. Kozlu Belediyespor’a en layık kimse onunla anlaşacağız. Daha sonra da futbolcu transferine başlayacağız. Hocanın inisiyatifine göre. Toplantımız devam ederken Ergün Pembe belediyemizi ve başkanımızı ziyaret etti. O esnada oda içeri girdi. Sadece ziyaret amaçlı ordaydı, başka neden yok. Ergün Pembe alçak gönüllü, Zonguldak’a adamış kendini, sporla ilgili ne kadar yaptırabileceği varsa bize sundu zaten her türlü. İmkanları dahilinde yardımcı olacağını söyledi bize. Tabi bu hocalık olarak değil. Gerçeklik payı yok. Sezon açılışı için söz aldık.

Tabi ki, bizim hedefimiz şampiyonluk. Öncelikle hocamızla anlaşmamız lazım. Hocayla anlaştıktan sonra zaten futbolcularla görüşülecek. Bize uygun, ahlaklı, dürüst olması lazım topçuların. Kozluspor’a faydalı olacak topçuları almak hedefimiz.

Transfer komitesi oluşturulmadan hoca ile anlaşılabilir mi ? Daha dün transfer komitesini oluşturduk. Gündemimizde ilk önce Bülent Öztürk Hocamızla görüşeceğiz tabi. Bundan sonra alternatif birkaç isim var. Biz transfer komitesi olarak hocalarla oturacağız tek tek konuşacağız. Raporumuzu başkanımıza soracağız, yönetim kuruluna soracağız. Yönetim kurulu sonuçta buna karar verecek. Geçen sezondaki isimlerden de görüşeceklerimiz var. Onların isimleri bizde kalsın şuanda. Anlaştıktan sonra her şey belli olur. Önce hoca, ondan sonra futbolcular.

Editör: Pusula Gazetesi