İZMİR’DE FIRTINA GİBİ ESTİ

Zonguldaklı sporcu Melike Malkoç, Okullar arası Yıldızlar Türkiye finallerinde ilimize önemli bir başarı kazandırdı. Okul Sporları Federasyonu tarafından İzmir’in ev sahipliğinde düzenlenen final müsabakalarında Zonguldak’ı temsilen katılan Yayla Ortaokulu sporcusu Melike, 100 metre final müsabakalarında başarı bir yarış çıkartarak 12.88’lik derecesiyle ikincilik kürsüsüne çıktı.

Kısa mesafede koşucusu olarak Zonguldak’tan çıkan ender sporcular arasında yer alan Melike Malkoç, çıkardığı dereceyle Milli takıma göz kırptı.

DUMAN: MİLLİ TAKIMA UZUN YILLAR HİZMET EDECEKTİR

Yayla Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Atletizm Antrenörü Utku Duman, sporcusu Melike’nin gelecekte Milli takımın değişmez sporcuları arasında yer alacağına değinerek, “Müsabaka bizim için çok iyi geçti derecelerimiz her yarışta daha iyiye doğru gidiyor. Bu yarışmada birinciyle aynı anda girdiğimiz finish çizgisinde sonucu fotofiniş belirledi ve 6 saliselik bir farkla ikinci olduk. Bir sonraki yarışmada birinci olacağımıza inanıyorum. 100 m atletizmin en popüler branşlarından biri Melike’de bu performansını sürdürdüğü takdirde Milli takıma uzun süre hizmet edeceğine inanıyorum. “ dedi.

Editör: Pusula Gazetesi