Başkan Çakır, beraberinde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç ve AK Parti Ereğli Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette inşaat çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çakır, burada yaptığı açıklamada, Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu&[#]8217;nun bölgenin en güzide okulları arasında yer aldığını belirterek, şunları söyledi:

&[#]8220;Ormanlı beldemizde bir süredir devam eden okul inşaatımız var. İl Özel İdare bütçemiz ile yapılan okulu kısa sürede eğitim ve öğretimine kazandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarda yüklenici firma tarafından sürdürülüyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretin amacı, hem çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi almak, hem de ilçemizde ihtiyaç olan dersliklerin biran önce tamamlanmasını sağlamaktır. AK Parti hükümeti, 12 yıldır özellikle eğitime büyük önem veriyor. Bütçeden en fazla payı Milli Eğitim Bakanlığı&[#]8217;na ayırıyor. Bunun yanı sıra İlçemizde yapılan derslik sayısı da her geçen gün artıyor. Ormanlı&[#]8217;da devam eden okul inşaatı da bu derslikler arasında yer almaktadır. Temennimiz okulumuzun hedeflenen sürede tamamlanarak, öğrencilerimizin ve velilerimizin modern ve kaliteli ortamlarda eğitim almasıdır.&[#]8221;

MEB YETKİLİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Çakır, öte yandan &[#]8220;Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları&[#]8221; kapsamında &[#]8220;Yılın Kaliteli Kurumu Kategorisi&[#]8221;nde ülke genelinde ilk 10&[#]8217;a girerek finale kalan Ereğli Ormanlı İlkokulu-Ortaokulu&[#]8217;na saha ziyaretleri gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile de bir süre görüşerek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Çakır, Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü yetkilileri ile Milli Eğitim camiasına gösterdikleri özveri ve gayretlerden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar temenni etti.
Editör: Pusula Gazetesi