Zonguldak’ta son yıllarda almış olduğu başarılarla alt yapılara heyecan ve yenilik getiren Sarayspor, Ekşioğlu Beton ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Türkiye’nin önde gelen kulüplerine gönderdiği genç yeteneklerle Zonguldak’ta başarı çıtasını yükselten Sarayspor Kulübü, maddi sıkıntıları çözmek için sponsor desteği aldı.

Sarayspor Kulübü’nün Başkanlığını ve aynı zamanda Antrenörlüğünü yapan Turan Altıntaş konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı, ‘Ekşioğlu Beton ile yıllık sponsor anlaşması yaptık.

Ekşioğlu Beton olarak çalışmalarımızı takdir eden Talip Ekşi tarafından kulübümüze sponsor olmak istedikleri belirtildi ve bizde 7 yıldır maddi sıkıntılarla Zonguldak şartlarında bu işi götürmeye çalıştığımızı bu tekliflerinden dolayı mutlu olduğumuzu nihayet kulübümüzün başarılarını destekleyecek bir sponsora sahip olacağımız içinde kendilerine bu teklifi gurur verici bulduğumuzu teşekkürlerimizi ileterek kabul ettik..Bundan sonrada futbol okulu, voleybol okulu, basketbol okulu kıyafetlerinde ve formalarında Ekşioğlu Beton reklamıyla çıkacağımızı kamuoyuna paylaşmak istedik. Sarayspor camiasına hayırlı olsun. “

Editör: Pusula Gazetesi