EMKO Panel Radyatörlerinin Şanlıurfa Ana Bayii Aktif Yapı Şirketi&[#]8217;nin üst düzey yönetici ve temsilcileri ile 40 kadar müteahhit, sıhhi tesisatçı firması temsilcileri, radyatör fabrikasının bulunduğu Zonguldak´ın Bakacakkadı Beldesi´ne geldi.


Kenti ve fabrikayı gezen davetliler, Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, Arı Şirketler Grubu Genel Koordinatörü İslam Günay, Şirket Hukuk Danışmanı Mutlu Aksoy, EMKO Genel Koordinatörü Ömer Faruk Yıldız ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz ile birlikte yemek yediler. Aktif Yapı Firma Sahibi Ahmet Sezer´in de aralarında bulunduğu davetliler, yemekli toplantıda radyatör sektörü ve 2009 yılı ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Zonguldak´a ve fabrikaya hayran kalan bayii ve satıcılar geldikleri uzun yola fazlasıyla değdiğini belirterek, kendilerini davet eden ve ağırlayan EMKO yöneticilerine çiğ köfte partisi düzenleyerek teşekkür etti. EMKO marka Panel Radyatör, kazan ve havlupanları satmakla doğru ve isabetli bir karar verdiklerini şimdi daha iyi anladıklarını belirten Ahmet Sezer, sezona iyi başladıklarını ve piyasadaki kriz söylentilerine rağmen tüm hızıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; "Düzgün çalışan firmaların her zaman iyi iş yapmıştır. Düzgün çalıştığı sürece de iş yapabileceğine inanıyoruz. Biz de durmaksızın kentimize, bölgemize ve milletimize hizmet etmek istiyoruz. Bu çalışmaların meyveleri olarak her geçen gün hak ettiğimiz yere daha yakınlaşacağız" şeklinde konuştu.


EMKO A.Ş. ve Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay ise fabrika ziyaretlerinin yaz boyunca devam edeceğini söyledi. Bayiilerle fikir alışverişini önemsediklerini anlatan Günay, "Bayilerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Fikir alışveriş-lerinin hem bayilerimize hem de bizlere önemli katkıları oluyor. Bayilerimizin piyasadaki etkinliklerinin artması için de sürekli çalışma içindeyiz" dedi.


Toplantıda bayii ve satıcılara, panel radyatör kazan ve havlupan gibi konular, garanti süresi ve kapsamları hakkında bilgi verilip, fikirler alındı. ´Müşteri her zaman haklıdır, SSH Hizmet Kalitesi firmanın ömrünü belirler´ konularının da masaya yatırıldığı toplantıda davetlilerin sektörde yaşadıkları zorluklar ve sıkıntılara da çözüm arandı.

Editör: Pusula Gazetesi