Başbakan Erdoğan Ağrı´da düzenlediği mitinginde Pensilvanya´nın Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi kendisi için hazırlanacak bir film olduğunu belirtti ve ´´Bu tuzakların hiçbiri tutmayacak´´ diyerek eleştiride bulundu.

´´PENSİLVANYA BANA BİR FİLM HAZIRLIYORMUŞ"

´´Pensilvanya benimle ilgili bir film hazırlıyormuş. Bana uygun, çocuğuma benzer bir artist bulamamışlar. Hâlbuki Hollywood´da falan gitmelerine gerek yok kendi içlerinde bunu başaracak artistler var. Fakat bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÖNCESİNE YETİŞTİRECEKLERMİŞ"

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. 17 Aralık dediler tutmadı, 25 Aralık dediler tutmadı.. 30 Mart dediler yine tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar yine tutmayacak. "

Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden İl Genel Meclisi Üyesi adaylığı için istifa eden Abdülkerim Gün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ikizi kadar benziyor.

Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) dan emekli olan Abdülkerim Gün, maden işçilerinin üye olduğu Genel Maden İşçileri Sendikası ve Amele Birliği yönetimlerinde de görev yaptı.

Başbakan Erdoğan’ın ´´Pensilvanya benimle ilgili bir film hazırlıyormuş. Bana uygun bir artist bulamamışlar” dediği artist Abdülkerim Gün olabilir.

Rol yeteneği son derece iyi olan Abdülkerim Gün, geçmişte sıkı bir sosyal demokrat olmasına rağmen kuruluşundan beri Ak Parti yönetimlerinde görev yapmayı başarmıştı.

Pensilvanya’nın aradığı isim Zonguldaklı Abdülkerim Gün olabilir.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak´ı ziyareti sırasında Abdülkerim Gün´ün kendisine olan benzerliğine çok şaşırmıştı.

Abdülkerim Gün’ün daha önce Pusulaı’da yayınlanan haberi şöyle:

Tayyipkerim!

AK Parti Zonguldak Siyasi İşlerden Sorumlu Teşkilat Başkanı Abdülkerim Gün’ün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´a benzerliği dikkat çekmesi televizyonlara haber konusu oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´a benzerliğinin yaklaşık 15 sene öncesine dayandığını söyleyen Gün, benzerlikten dolayı ilgi ve alaka gördüğünü kaydetti. Başbakan´ın televizyona çıktığında torununun heyecanla kendisinin çıktığını söylediğini belirten Gün şöyle konuştu:

"AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´a benzeyişim 1994 yılında İstanbul Belediyesi´ne seçildiğinde başladı. O zaman ben de Çalışma Bakanlığı´na bağlı Biriktirme Yardımlaşma Sandığı´nda Yönetim Kurulu üyesi seçilmiştim. O günden bu güne hem gönül birliğimiz hem de benzerliğimiz devam ediyor. Bundan mutluluk duyuyorum. Torunum bile Başbakanımız ekran karşısına çıktığında ´Abdülkerim dedem çıktı´ diye seviniyor”

Editör: Pusula Gazetesi