Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı, &[#]8220;Anneler Günü&[#]8221; etkinliği düzenledi. Kozlu sahil yolunda bulunan Okyanus Kafe&[#]8217;de düzenlenen etkinliğe; MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ile üyeler katıldı.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, etkinlikte yaptığı konuşmada, &[#]8220;Özellikle son 12 yıldır AK Parti iktidarında kadına karşı Türkiye&[#]8217;de bir şiddet var. Kadına karşı bir saygısızlık var. Kadına karşı bir ezilmişlik var. Eğer bu toplum şu bilince ulaştığı takdirde, yani kadınla erkek eşitliği ya da bir elmanın iki yarısı gibi düşündüğü zaman bana göre &[#]8216;Türkiye&[#]8217;nin hem siyaseten, hem de sosyal olarak kurtulacağı andır&[#]8217; diye düşünüyorum. Özellikle bu geçmiş olduğumuz yerel seçimlerde kadınlarımızın MHP&[#]8217;ye bir teveccühü olmuştur. Bu aynı zamanda Türkiye genelinde de böyle yansımıştır. Bizler bu bakımdan sevinçliyiz, hoşumuza gidiyor. Çünkü artık kadınlarımızın sadece evlerde değil, sadece eşlerinin yolunu gözleyen değil, Türkiye&[#]8217;nin siyasetine, Türkiye&[#]8217;nin ekonomisine yön vermesi gerektiğine de inanan bir teşkilatız. Bu toplum eğer beraber hareket etme içgüdüsünü içerisinde barındırdığı andan itibaren hem Zonguldak&[#]8217;ımız, hem de Türkiye&[#]8217;miz mutlaka iyi bir sonuca varacaktır. Anneler Günü&[#]8217;nün daim olmasını, onların devamlı mutlu, huzurlu, refah içerisinde olmasını temenni ediyorum. Bu etkinliği düzenleyen Kadın Kollarımıza da teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ise, &[#]8220;Bu etkinliğimizde bize büyük destek veren çok değerli İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Annelerimiz, bizi dünyaya getiren, bizi büyüten, yaşantımız boyunca bizim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan emek sarf eden, yavrularını, evlatlarını karşılıksız seven en kutsal varlıklardır. Annelerimizi her gün hatırlamalıyız. Onların hayır dualarını almalıyız. Annelerimiz bizler için üzüntümüz de, sevincimiz de güvenebileceğimiz, sığınabileceğimiz bir liman gibidir. Onun için annelerimiz bizler için çok değerlidir. En kıymetli hazinelerimizdir. MHP İl Kadın Kolları olarak, yönetimim ve şahsım adına bütün annelerimizin Anneler Günü&[#]8217;nü kutluyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi