Zonguldak basının duayen ismi, usta kalem Demir Medya Genel Koordinatörü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı usta Gazeteci Harun Ersoy´u kaybettik.

Bir süredir kanser tedavisi gören Ersoy son olarak 4 gün önce Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılmıştı. Ersoy’un ölüm haberi medyadan siyasete, bürokrasiden iş dünyasına büyük şok ve üzüntü yarattı.

64 yaşında yaşama veda eden Ersoy, 23 Ekim 2012’de aramızdan ayrılan Hüseyin Şeker’in deyimiyle ‘Şehr-i Muharir’ olarak tanınıyordu. Zonguldakspor’un bu sezon şampiyon olmasını çok isteyen Ersoy son nefesini Zonguldakspor´un şampiyon olduğu dakikalarda verdi.

Ersoy, yarın (Pazartesi) Acılık Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazıyla Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Ersoy, cenaze namazı öncesi İnağzı TOKİ konutlarındaki evine getirilecek. Ersoy için uzun yıllar görev yaptığı Karaelmas Gazeteciler Derneği önünde saat 15:00’te tören yapılacak.

Pusula Gazetesi olarak Ersoy´a Allah´tan rahmet, ailesine, dostlarına ve okurlarına sabır diliyoruz. Gazeteciliğini, dostluğunu, ağabeyliğini çok özleyeceğiz.




Editör: Pusula Gazetesi