Yaklaşık otuz beş yıldır müzikle iç içe olan ve yaptığı Anadolu rock tarzında besteleriyle Zonguldak’ın mega starı olarak tanınan Ergin Erdem Fenerbahçe’nin 19. şampiyonluğunda, ŞAMPİYON FENERBAHÇE marşını yaptı

Bu güne kadar söz ve müziği kendisine ait 250 üzerinde bestesi olan erdem, Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği Üyesi (MESAM)

İlk profesyonel anlamda müzik çalışmasını Rahmetli Cem Karaca’nın katkılarıyla, aranjör Uğur Dikmenle ile Yapan Ergin Erdem, Birçok ulusal TV kanalında da programlar yaptı.

Fenerbahçe sevdalısı olan ergin erdem. 18..O2.2002 tarihinde EFSANE FENERBAHÇE, Adlı eserleri yapmıştı. Fenerbahçeli taraftarlarca çok beğenilen bu eser imkânsızlıktan gün yüzüne çıkarılamamış, Fenerbahçeli taraftarlarla buluşamamıştı.

Fenerbahçe sevdalısı Sanatçı Ergin Erdem “ ŞAMPİYON FENERBAHÇE marşımın yetkililerce gerekli ilgiyi göreceğine, Fenerbahçeli Taraftarımızla da buluşacağına inanıyorum, en güzel kararı, taraftarlarımız verir “ dedi

"Bindokuzyüzyedide Efsane Doğdu, Şerefli Mazimiz Başarı Dolu, Şükrüsaracoğlu Yuvanız Oldu, Milyonlar Fenerbahce Sevgisi Dolu, Kadıköy Saraçoğlu Canlar Bir Oldu, Milyonlar Fenerbahçe Sevgisi Dolu, Büyük Başkan Büyük Taraftar, Destan Yazan Futbolcular. Şampiyon Şampiyon Fenerbahçe, Onurum Gururum Fenarbahçe, Sevdam Yüreğim Fenerbahçe, Şampiyon Şampiyon Fenerbahçe. Sarı Lacivert Sarı Kanarya, Gönül Gönüle Taraftarıyla, Yürüyoruz Ata Yolunda Fenerbahçe Sancağıyla, Koşuyoruz Başarılara, Sevgi Barış Çağrısıyla. Yönetim Taraftar Hep Birlikte, Yiğitler Sahada Yeni Zafere, Aşığız Bizler Bu Renklere, Şampiyon Şampiyon Fenerbahçe."

Editör: Pusula Gazetesi