Sezonu ilk sırada tamamlayan Zonguldak Kömürspor, Mayıs ayının ilk haftasında katılacağı Play-Off maçı öncesi Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Salih Demir başlatılan kampanya ilgili olarak ortak basın açıklaması yapıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Necmi Abay, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor Başkan Yardımcısı Galip Toptan, TSO Genel Sekreteri Renda Okay basın toplantında kampanya ile toplanacak paraların takımın Şampiyon olması halinde futbolculara prim olarak verileceğini kaydettiler.

ABAY HERKESİ KAMPANYAYA DAVET ETTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Necmi Abay yaptığı açıklamada, “Zonguldak Kömürspor Bölgesel Amatör Lig 10. Gruptaki mücadelesini şampiyon olarak tamamlamıştır. Zonguldak Kömürspor 3. Lige çıkma yolunda 4 Mayıs 2014 Pazar günü baraj maçı oynayacaktır. Play-off maçı neticesi kulübümüz 3. Lige yükselecektir. Şampiyon Zonguldak Kömürspor futbolcularına şampiyonluk primi için katkı da bulunmak için TSO olarak yardım kampanyası başlatıyoruz. Tüm işadamlarımızın, esnaflarımızın bu kampanyada yerini almasını ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ise “Kulübümüz bu sene başladığı mücadelesini şampiyon olarak neticelendirdi futbolcularımız. Teknik heyet ve yönetim olarak ellerinden geleni yaptılar. Takım bu sene şampiyon olarak ipi göğüsledi. Bu sezon futbol federasyonunun değişikliğiyle karşı karşıyayız. Birinci olan takım direk üçüncü lige çıkmıyor. Bir baraj maçı oynatacaklar. Bu maç neticesinde üçüncü lige yükseleceğiz. Bu maç bizim için çok önemli. Artık Zonguldak’ın üçüncü lige çıkması lazım. Biz kendimiz inanıyoruz çıkacağımıza da. TSO Başkanımız Salih Demir ve yönetimine teşekkür ediyoruz, böyle bir düşünce ile hareket etmişler. Futbolcularımıza verilmek üzere şampiyonluk primine katkıda bulunmak üzere bir kampanya başlattılar. İşadamlarımızın, esnaflarımızın, herkesin bu kampanyaya elinden gelen katkıyı yapmasını bekliyoruz. Olumsuz bir durumda da havuzda toplanan paralar da yardımda bulunan şahıslara iade edilecekmiş. Ama biz çıkacağımıza inanıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz.

BAŞARIYA HERKES ORTAK OLSUN

Zonguldak Kömürspor Başkan Yardımcısı Galip Toptan şu görüşlere yer verdi “Üçüncü lige çıkmak üzereyiz. Kampanya başlatıldı. Tek başımıza biz bu işi aldık yürüttük buraya kadar getirdik. Bundan sonra bize ortak olsunlar, bizim dertlerimize ortak olsunlar. Herkesin desteklerini bekliyoruz. Zonguldak’la gurur duyalım. Çıkamama durumunda herkesin parasını iade edeceğiz. Zonguldak bize sahip çıkar. Futbolcu kardeşlerimizin emeklerinin karşılığı böylece ödenmiş olur.

OKAY: TÜM ÜYELERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

TSO Genel Sekreteri Renda Okay yaptığı açıklamada, “Ben şehrin sporla şehirdir diyorum. Bir şehrin mutlaka sporu önde olmalıdır. Zonguldakspor her zaman hep kendini gösterdi ama son dakikalarda hep kıl payı kaçırdı. Ben bu dönem, bu şanslı dönemi ters çevirip, takla attıralım ve başarıya gidelim. Başkanımız da güzel şeyler yaptı, buradan kendisine ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Başkanım ve yönetimine bu gösterdiği başarıyı daha da yükseklere çıkarmak ve geçen dönem ki sıkıntıları yaşatmamak için tüm Zonguldak üyelerimize ve tüm Zonguldak halkına destek vermeye davet ediyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi