Önceki akşam Kilise Restaurant´ta düzenlenen yemeğin amacının Zonguldak´ın sorunlarının Ankara´ya taşımak olduğu belirtildi.


Kriz döneminde yatırımların istedikleri gibi gerçekleşmediğini belirten Kalaycıoğlu; "İlimizi temsil eden İl, İçe ve belediye başkanlarımız ile sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek Zonguldak´ın problemlerini tartışacağız. Zonguldak iktidardan nasıl ve ne kadar hizmet alabilir, bunun istişaresini yapacağız. Sorumluluk sahibi insanların görevi birlik beraberlik içerisinde Zonguldak´ımızı çok daha güzel günlere taşımaktır. Bunun için belediye ve dernek başkanlarımızla sorunları tartışıp Ankara´ya taşıyacağız ve buradan da güzel sonuçlar çıkacağına inanıyorum.


Özellikle kriz döneminde yatırımlar istediğimiz şekilde gerçekleşmiyor. Zonguldak´ta kavgalı günler değil, birlik beraberlik içerisinde ileriye taşınabilecek bir çalışmanın içerisinde olma arzusu var. Bu vatandaşımızın da isteğidir. Bu konudaki sorumluluk genelde seçilmiş arkadaşlarımızındır. Halkımız bu arkadaşlarımızı kendilerine yönetici olarak seçmiştir. Hem dernek başkanları hem de belediye başkan arkadaşlarımız halkımız kendilerini hizmet için seçmiştir. Bizde Zonguldaklılık ruhu ile Zonguldak´ı ileriye nasıl taşıyabiliriz bunları masaya yatıracağız. Kavgamız birlik beraberlik için Zonguldak adına olacak" dedi.


Yemeğe İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Sivriler Belediye Başkanı Selim Gören, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Abdulkerim Gün ve Celal Bilici, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Yeniceliler Derneği Başkanı Naim Emdi, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Beycuma ve Karaman Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Zonguldak ve Köylerini Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Necati Başar, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Yemeğe katılanlardan alınan bilgiye göre gecede 7 Haziran´da yapılacak İl Kongresi´nde Hamdi Uçar´a destek mesajları verildiği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi