HASAD’DA BÜYÜK SEVİNÇ!

Voleybol Federasyonu tarafından Zonguldak’ta tamamlanan Yıldız Kızlar Voleybol Grup Birinciliği’nde HASAD Gençlik Spor Kulübü, tüm gruplarda en iyi ikinci olarak adını yarı finallere yazdırdı.

Canpolat Pamay Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı maçlarda Zonguldak ekibiyle birlikte 4 ekip yarı finalleri yükselme mücadelesi verdi.

Tüm maçlarını kazanan Sakarya Hendek ekibinin ardından ikinci sırayı paylayan HASAD Gençlik Spor Kulübü, tüm gruplarda maçlarının tamamlanmasıyla büyük sevinç yaşadı.

HASAD Gençlik Spor Kulübü, Grup Birinciliği’nde oynadığı maçlarda Düzcespor’u 3-0 ve Bilecik’i 3-0, Bolu’yu 3-1 yenerken, Sakarya Hendek’e ise 3-2 mağlup oldu.

YARI FİNAL BİLETİNİ CEBİNE KOYDU!

Ev sahibi olduğu Grup Birinciliği’nde HASAD Gençlik Spor Kulübü, oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak en iyi ikinci olarak Türkiye yarı finali biletini cebine koydu.

HASAD, Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye yarı finallerini 14-15 Mayıs tarihleri arasında Federasyon tarafından belirlenecek olan kentte oynanacak.

HASAD Gençlik Spor Kulübü Başkanı Orhan Yazıcı, başarı bir turnuva geçirdiklerini ve en iyi ikinci olarak yükseldikleri yarı finallerde Zonguldak’ı filede finale taşımak istediklerini kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi