Zonguldak Belediyesi’nin Fen, Su, Temizlik, İtfaiye ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinde çalışan taşeron işçiler, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret ederek, yatırılan 2 aylık maaşları için teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muharrem Akdemir ise, “Her zaman sizlerin yanındayız. Ancak gelişen şartlar içerisinde bazen sıkıntılar olabilir. Bir görevi kabul etmişseniz, onu şartlar ne olursa olsun en iyi şekilde yerine getirmeye çalışın” dedi.

Ziyarette taşeron işçiler adına konuşan Murat Kula, seçimden önce maaşların ödeneceğine yönelik verilen sözlerin tutulmasından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de aynı desteği beklediklerini söyledi.

Kula, konuşmasına şöyle devam etti:

KULA: “EN AZINDAN BİZE VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTTUNUZ”

“Sayın Başkanımıza ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmak istedik. Bir seçim süreci yaşadık ve Zonguldak halkı bu makama yeniden sizi layık gördü. Sizi tebrik ediyoruz. Seçim çalışmaları sırasında, ‘Dürüst, güvenilir’ diye bir afişinizi görmüştüm. Gerçekten dediğiniz gibi başkanlığa seçildikten sonra 15 gün içerisinde en azından bize verdiğiniz sözleri tuttunuz. Bunun için de bir kez daha size teşekkür etmek istiyoruz. Hepimiz maaşlarımızı çektik. Burada bütün birimlerden arkadaşlarımız var. Aynı özveriyle önümüzdeki süreçte çalışacağız. Sizden de bize desteklerinizi bekliyoruz. Taşeron işçileri olarak, bizim sorunlarımızı siz dahil herkes biliyor. Daha önceki dönemlerde de bize çok yardımcı oldunuz.”

AKDEMİR: “ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN GÖREVİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRMENİZİ İSTİYORUM”

Taşeron işçilerine gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, “Buraya kadar teşekkür etmek için geldiğiniz, bu da bir erdemliktir, ama biz işimizi yapıyoruz. ‘Haziran gibi şartlarımız düzelecek’ diye söz vermiştik, ama baktık ki şartlarımız iyi, sıkıntılarımız yok, ben de, ‘Bu arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidereyim’ dedim. Biz böyle birisiyiz. Her zaman sizin arkanızda duran bir kişi olarak, abiniz, arkadaşınız, büyüğünüz, öğretmeniniz olarak görülmeliyiz. Meseleye hep böyle baktık. Her zaman da sizlerin yanındayız. Ancak gelişen şartlar içerisinde bazen sıkıntılar olabilir. Sizler bir iş üstlenip, görevi kabul etmişsiniz. Bir görevi kabul etmişseniz, onu şartlar ne olursa olsun en iyi şekilde yerine getirmeye çalışın. Bir aile içerisinde hiç sıkıntı yok mu? Her şey hep tatlı tatlı olmaz. Biz hem işimize sahip çıkacağız, hem de amirimize, memurumuza saygıyla bakacağız. İşlerimize olumlu bakacağız. Meselelere hep olumlu baktığımız da zaten gerisi teferruattır. Sizin anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki günlerde de bu güzellikleri hep birlikte yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Zaman zaman farklı şeyler kulağımıza geliyor, ama benim için hiç önemli değil. İş ahlakı olarak üstlendiğiniz görevi şartlar ne olursa olsun en iyi şekilde yerine getirmenizi istiyorum. Başarı öyle olur. Hepinizi çok seviyorum. Esas işi yapan sizlersiniz ve sizler bizim yüz akımızsınız. Emek sarf eden sizlersiniz” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi