BORDO-BEYAZLILAR SEZONA HAZIRLANIYOR

Zonguldak Amatör futbolunun önemli kulüplerinden Terakkispor, uzun bir aradan sonra yeniden liglerde yer alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan İkinci Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı ekip, Antrenör Serkan Bankoğlu yönetiminde sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi 10 transfer yapan Terakkispor, genç takviyeli kadrosuyla üst liglere tırmanmayı planlıyor. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala kadrosunu oluşturan Terakkispor, oynadığı üç hazırlık maçında başarılı görüntü sergiledi.

TERAKKİ RUHUNU CANLANDIRACAĞIZ

Yeni sezonda takımı çalıştıracak olan Antrenör Serkan Bankoğlu, hafta sonu başlayacak olan lig öncesi değerlendirme yaptı, “Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle ligler başlayacak. Tahmin ediyorum, Salı günü fikstür çekimi yapılacak. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, idman eksiği olan arkadaşları sezona hazırlıyoruz. Çalışan arkadaşlarımız, işte olan arkadaşlarımız var, boş zamanlarında antrenman yapıyoruz. Kısa bir süre zamanda takımı kurduk. Birbirlerini tanımayan oyuncuları kaynaştırmak o kadar da kolay değil. Hazırlık maçlarıyla bu eksikleri gidermek istedik. Maçlarda gördük ki takım olma yolunda önemli yol sarf etmişiz.

Buda sahaya yansıdığı takdirde büyük ihtimalle Terakkkispor eski şaşalı günlerine eski Terakki ruhuna kavuşacaktır. Terakkilspor ligde olması gereken bir takım. Her zaman bir renktir, senelerin takımıdır. Biz orada doğduk, futbola orada başladık, orada büyüdük. Ne öğrendiysek orada öğrendik. Bugünlerinde Terakkispor’un yanındayız. Kulübü katkılarından dolayı Acar İnşaat’ın sahibi Emre Acar’a da çok teşekkür ediyorum. Cezaevispor, Zonguldak U19 ve Polisgücüspor ile hazırlık maçlarını oynadık.

Editör: Pusula Gazetesi