Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde önceki gün meydana gelen katliamda hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu´ndaki otopsinin ardından ilçeye getirildi. Cenazeler bugün toprağa verilecek.

Önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, 30 yaşındaki Durukan Akcan, 1 hafta önceki kavgalarının ardından evi terk edip annesinin yanına yerleşen eşi 28 yaşındaki Elif ve oğlu 8 yaşındaki Resul Kaan Akcan ile kayınvalidesi 49 yaşındaki Gülcan Nurcan Açıkgöz´ü av tüfeği ile öldürüp aynı silahla intihar etti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Durukan Akcan için 1 ay eşine yaklaşmama yönünde tedbir kararı verildiği belirtildi. Okuldan alıp parkta gezdirdiği oğlunu daha sonra annesine teslim etmek için eve gittiğinde katliamı gerçekleştiren Durukan Akcan, eşi, oğlu ve kayınvalidesinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu´ndaki otopsinin ardından Ereğli´ye getirildi. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Morg ve Cenaze Hizmetleri Birimi´nde yıkama işlemleri yapılan cenazelerin bugün öğlen Sücüllü Köyü´nde toprağa verileceği belirtildi.
Editör: Pusula Gazetesi