Güneşi gören vatandaşların piknik alanlarına koştuğu bu günlerde Çaycuma´da gelenek halinde yaşatılan ve dört gün süren Hıdrellez şenlikleri coşkulu geçti Bazı köyler de düzenledikleri etkinliklerle baharın gelişini kutladılar.


Kutlamaların son gününde Kent Ormanında yapılan etkinliğe binlerce insan katıldı. Zengin bitki örtüsü, çocuk oyun alanları, spor alanları, gezi parkurları ve kamelyaları ile gerçekten ihtiyaçlara cevap veren özelliği ile öne çıkan Kent Ormanındaki etkinliğe İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve din görevlileri de katıldı.


Vatandaşlarla sohbet eden Müftü Demirtaş Pehlivanlar Mahallesi Siteler Camii´nde kalabalık bir cemaate ikindi namazını kıldırdı.


Müftü Demirtaş kutlamalarla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Pehlivanlar Mahallemizde yeni hizmete açılan Kent Ormanı, yeni kurulan siteler ve yapılan bu çift minareli cami, hepsi birden birbirileri ile çok güzel bir uyum arz ediyorlar. Bu caminin buraya yapılmasında katkısı bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum".


Demirtaş, ayrıca zaman zaman Kent Ormanı&[#]8217;nda din görevlileri ile piknik programları düzenleyeceklerini belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi