YILDIZLAR YARI FİNALDE PARLADI

Bartın’da düzenlenen Anadolu Yıldızları Yarı Final Grubu’nda mücadele eden Zonguldak ekibi, başarılı müsabakalar çıkartarak takım halinde ikincilik kupasıyla döndü.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen ve Bartın’ın Amasra ilçesinin ev sahipliği müsabakalarda Zonguldaklı sporcular İdareci Mustafa İnce ve Antrenör Kadir Bölükçü nezaretinde yarı finallerde yer aldı.

İL KARMASI FİNALLERE ADINI YAZDIRDI

Yarı finallerde Zonguldak’tan 45 kg’de Fatih Yavuzyılmaz birinci, 53 kg’da Cem Yuca üçüncü, 57 kg’da Mithatcan Turan üçüncü, 61 kg’da Bekir Kınacı üçüncü, 61 kg’de Bekir Kınacı ikinci, +65 kg’de Yusuf Eren Çolak birinci olarak kürsüye çıktı. Zonguldak il karması takım halinde ikinci olarak adını finallere yazdırdı. İl karması bu sonuçla 21-23 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek final grubuna adını yazdırdı.

Taekwondo Antrenörü Kadir Bölükçü yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporcularıyla karma takım halinde yer aldığımız yarı finallerden kupa ile döndüğümüz için gururlu ve mutluyuz. Hedefimiz Gaziantep’te yapılacak olan final grubunda da takım halinde derece elde etmektir.” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi