17 Aralık süreciyle başlayan Cemaat-Hükümet çatışmasına 25 Mart’ta piyasaya sürüleceği iddia edilen ses kayıtları ve seks kasetinin ayrı bir boyut kazandırması bekleniyor.

Pusula, 25 Mart’ta yayınlanması muhtemel ses kayıtları ve seks kasetinin bilgisine ulaştı…

Türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar hareketli günler yaşıyor.

Hükümet ile Cemaat arasında patlak veren 17 Aralık operasyonlarıyla başlayan savaş sosyal medya üzerinden sürüyor.

Her akşam yeni ses kayıtları yayınlanıyor. Twitter üzerinden paylaşılan ses kayıtları Youtube’de yayınlanıyor ve anında tüm internet sitelerine ve haber kanallarına düşüyor.

Son günlerde herkes 25 Mart’ta yayınlanacağı iddia edilen ses kayıtlarına kilitlendi.

Pusula’ya ulaşan bilgilere göre, 25 Mart akşamı yayınlanacağı iddia edilen iki ses kaydı hazırlandı.

Operasyon, AK Parti’ye zarar vermek üzere kurgulandığı için ses kayıtları da ona göre seçildi.

Yayınlanması muhtemel 1. SES KAYDI:

Ne yapılırsa yapılsın, CHP’nin oyu artmadığı için tek çare AK Parti’nin oyunu düşürmek. Bu nedenle AK Parti’ye oy veren ülkücü kesimin önünün kesilmesi gerekiyor.

Bu nedenle 25 Mart 2009 günü helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili bir ses kaydı yayınlanacak.

Bilindiği gibi helikopter kazasına anında ulaşılamamış ve komplo teorileri üretilmişti.

İşte kamuoyunda çok tartışılan bu konu üzerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratmak ve AK Parti içindeki ülkücü oyları MHP ve BBP’ye geri almak için hazırlanan ses kaydı 25 Aralık’ta yayınlanacak.

İddiaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir Emniyet Müdürü arasında yapıldığı iddia edilen konuşmada, Başbakan’ın Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünü önemsemediği vurgulanacak.

Yayınlanması muhtemel 2. SES KAYDI:

Fransa’nın Başkenti Paris’te 9 Ocak 2013´te öldürülen üç PKK´lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez´in ölümü de MİT’e bağlanacak. Cinayeti işleyen Ömer Güney´in MİT´le bağlantılı olduğu iddiasını güçlendirecek bir ses kaydı hazırlandı.

Böylece Güneydoğu’dan çok ciddi bir oy olan AK Parti’nin önü kesilmeye çalışılacak.

Bu konuda da MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında yapıldığı iddia edilen bir ses kaydı yayınlanacak ve cinayetin MİT tarafından işlendiği iddiası güçlendirilmeye çalışılacak.

Yayınlanması muhtemel SEKS KASETİ…

Eğer bu iki ses kaydıyla sonuç alınamazsa, devreye hemen bir SEKS kaseti sokulacak.

Bu kaset de hazır. Montaj olduğu iddia edilen bu seks kasedi direkt Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik.

Erdoğan’ın miting meydanlarında “Elinizde ne varsa yayınlayın. Bunlar görüntülü kayıt da yapmışlar. Tahtakale kasetçisi. Alüfte takipçisi” diyerek yayınlanması muhtemel bu montaj kasetin varlığını bildiğini belli ediyor.

BAŞKA KASETLER DE VAR…

Pusula’ya ulaşan bilgilere göre, kabinedeki bir çok bakan ve milletvekili için böyle görüntüler hazırlandığı ve bazılarının sahiplerine ulaştırdığı iddia ediliyor.

Hükümet-Cemaat savaşında bazı bakan ve milletvekillerinin sessiz kalması, bu kasetlerin varlığını güçlendiriyor.

Ancak bu tür görüntülerin bir otelde çekilmiş olması ve AK Parti’nin bir daha o otelde etkinlik yapmaması da olayın perde arkasını aydınlatıyor.

Milletvekilleri ve Bakanların aileleriyle çekilmiş görüntülerinin başka kadınlarla çekilmiş gibi yayınlanabileceği iddia ediliyor.


Neden 25 Mart?

Ses kayıtlarının yayını için 25 Mart tarihinin seçilmesi bir tesadüf değil. Ses kaydının etkisini artırabilmek için özellikle Muhsin Yazıcıoğlu´nun ölüm yıldönümü seçilmiş. Ülkücüler, o gün liderleri Muhsin Yazıcıoğlu´nu anmak için sokaklara çıktığında bu olay patlamış olacak.

Kaos planı bu şekilde işletilmek isteniyor.

Editör: Pusula Gazetesi