Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Referandum yapılacak mahallelerimizde bilgilendirme toplantısı yapıyoruz" dedi.


Çaycuma Belediye, mücavir alan içinde bulunan Veli Köyü Saraçlar, Şahnalar Mahalleleri, Zümrüt ve Akasya siteleri ile Yakademirciler Köyü Sofular Mahallesi&[#]8217;nde, belediye sınırları içine katılmak için Pazar günü referandum yapılacak.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, referandum yapılacak olan yerleşim birimlerinde halkı bilgilendirme toplantıları yapıyor. Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye yetkililerinin katıldığı toplantılarda konuşan Gülşen; "Çaycuma´da tarihi bir olayı gerçekleştirdik. İller Bankası Genel Müdürlüğü&[#]8217;nce yapımı gerçekleştirilen genel revizyon ve ilave imar Planımızı oy çokluğu ile Belediye Meclisimizden geçirdik. Belediye sınırlarımızı genişleterek, yeni projelerimizi 80 bin nüfusa hitap edecek şekilde hazırlıyoruz. Referandum yapacağımız mahallelerimizin bu güne kadar Belediye sınırlarına katılmaması bir eksiklik. Bu yerleşim birimlerimizin çok önceden belediye sınırları içinde alınması gerekirdi.


Bu bölgeler belediye sınırlarımız ile iç içe, Belediyemizin her türlü hizmetinden de faydalanıyor. Bu hizmetlerin daha planlı bir şekilde sunulması için referandumda halkımızdan EVET oyu kullanmalarını istiyorum" dedi.


Referandum yapılacak yerleşim birimlerindeki vatandaşların sorularını cevaplandıran ve hiçbir sorun yaşamayacakları sözünü veren Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Biz Çaycuma´nın geleceğini düşünmek zorundayız. Çaycuma´yı büyütmek üçüncü ve dördüncü köprüyü yapmak istiyoruz" dedi.


Belediye Başkanı Mithat Gülşen´in konuşmalarından memnun kalan vatandaşlar, bazı isteklerde bulundular. Başkan Gülşen, Belediye yetkililerine talimat vererek bu isteklerin kısa sürede yerine getirilmesini istedi.

Editör: Pusula Gazetesi