ZONGULDAK´ta,soğuk algınlığı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede lösemi tanısı konulan 15 yaşındaki Ceyda Demiro yaşamını yitirdi.

Fener Anadolu Lisesi 9´uncu sınıf öğrencisi Ceyda Demiro, 1 ay önce soğuk algınlığı rahatsızlığı ile ailesi tarafından Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi´ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi´ne sevk edilen Demiro´ya lösemi tanısı konuldu. 1 aydır hastanede tedavi gören ve 2 gün önce durumu ağırlaşarak yoğun bakıma alınan Demiro, dün akşam yaşam savaşını kaybetti.

Ceyda Demiro´nun cenaze namazı Dilaver Mahallesi´ndeki camide kılındı. Cenaze namazına Zonguldak Belediye Başkanı CHP´li Muharrem Akdemir de katıldı. Kızının ölümü ile büyük üzüntü yaşayan maden işçisi Murat Demiro, taziyeleri kabul etti. Cenazede Demiro´nun öğrenciarkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.

Ceyda Demiro´nun cenazesi, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Editör: Pusula Gazetesi