AK Parti Adayı Ali Bektaş, CHP Adayı Muharrem Akdemir’in projeler üzerinden demagoji yaptığını belirterek, sert konuştu. Akdemir’in proje ve çözüm üreterek değil, hiçbir şey yapmamayı taahhüt ederek, halkın karşısına çıktığını belirten Bektaş, “Ellerinde hiçbir projesi olmayan Muharrem Akdemir ve ekibi, partimizce açıklanan projeler üzerinden demagoji yaparak, oy devşirme kurnazlığını benimsemiştir” diye konuştu.

Akdemir’in yeniden seçilmesi durumunda kentin gelişmeyeceğini ifade eden Bektaş, “Bu zihniyet göreve devam ederse; İkinci Makas dönüştürülmeyecek, 69 Ambarları kaldırılmayacak, Fevkani Köprüsü yıkılmayacak, lavvuar alanı çöplüğü aynen korunacak, kısacası pislik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Bizleri rantçı, kendilerini de halkçı ilan edenler, bu zihniyetleriyle önümüzdeki dönemde de sefalet vaat ediyorlar” dedi.

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i eleştirdi. Bektaş, “Ellerinde hiçbir projesi olmayan Muharrem Akdemir ve ekibi, partimizce açıklanan projeler üzerinden demagoji yaparak, oy devşirme kurnazlığını benimsemiştir” dedi.

Bektaş, yazılı açıklamasında, şunları söyledi:

“YOKLUK İÇİNDE… PİSLİK İÇİNDE… SEFİL BİÇİMDE…”

“Belediyeyi yönettikleri dönemle ilgili halka anlatacak tek icraatı olmayan, gelecek dönemle ilgili umut veren hiçbir projesi olmayan Muharrem Akdemir’in içi boş sloganlarla seçim çalışması yaptığını hep beraber izliyoruz. Kirli tezgâhlardan medet umanlar, bütün tembelliklerini ve yeteneksizliklerini bu suni kargaşa ortamında unutturmaya çalışıyorlar.

Zonguldak’ı yöneten meclis üyelerinin çocukları belediyede kıyak işlere yerleştirilmiş, varlık içindedirler. Meclis üyesi ve Başkan yakını müteahhitler sağladıkları imar avantajlarını nakde çevirmiş ve varlık içindedirler. Kurnaz müteahhitlerin, meclis üyesi olabilmek için, yüklü seçim bağışlarıyla Muharrem Akdemir’e koşması da kimlere varlık vaat edildiğinin göstergesidir. Sözde emekçi dostlarının yönettiği Zonguldak Belediyesi’nde; asgari ücretle çalışan taşeron işçileri ve üç kuruş fakir aylığıyla geçinen garibanlar paralarını hiç zamanında alamazlar ve yokluk içindedir. Ellerinde hiçbir projesi olmayan Muharrem Akdemir ve ekibi, partimizce açıklanan projeler üzerinden demagoji yaparak, oy devşirme kurnazlığını benimsemiştir. Bu zihniyet göreve devam ederse; İkinci Makas dönüştürülmeyecek, 69 Ambarları kaldırılmayacak, Fevkani Köprüsü yıkılmayacak, lavvuar alanı çöplüğü aynen korunacak, kısacası pislik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Beş yıl boyunca önce kanalizasyon, sonrada doğalgaz şantiyesini kâbusa çeviren beceriksizlerin pisliği cadde ve sokaklardan hala temizlenememiştir. Belediyenin en kıymetli arsalarını kullanamayan, hükümet kaynaklarını kentimize yatırıma dönüştüremeyen, özel sektör yatırımcılarının önünü açamayan CHP’liler, ‘Torba Yasa’yla sağlanan personel reformu fırsatını da kullanmayarak hem belediyeyi, hem de kentimizi sefalete mahkûm etmiştir. Kurumunun olanaklarını kullanarak kentinin nüfusunu, ticaretini ve yaşam kalitesini yükselten AK Partili belediyeleri rantçı kendilerini de halkçı ilan edenler, bu zihniyetleriyle önümüzdeki dönemde de sefalet vaat ediyorlar.”

Editör: Pusula Gazetesi