AK Parti´nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Cumartesi günü Karaelmas Folklor Derneği binasında toplantı yaptı. Dernekte Bektaş´ı AK Parti´nin çiçeği burnunda üyesi Tayfun Demir karşıladı. Demir ve yanında bulunan 60 kişilik gurup Bektaş´a sıcak karşılama yaptı.

Tayfun Demir, 2014 yerel seçimlerinde CHP´den belediye meclis üyesi aday adayı idi. Ancak aday listesine giremediği için CHP´den istifa edip geçtiğimiz hafta gidip AK Parti´ye üye olmuştu.

Bektaş, dernekte yaptığı konuşmasında Cuma Günü TTK Merkez Atölyesi´ni gezerken karşılaştığı bir olayı şöyle anlattı; "Görüşünden dolayı ´aynı görüşte değiliz´ diye adama elimi uzattım, elini vermedi. Eğer sen böyle yaparsan senin gibi düşünmeyen bir adama el vermezsen, o zaman sen iktidara geldiğinde onlar sana el vermez. Bu ne sevgisizlik, bu ne kin böyle?"

Bir vatandaşın "Valilik binası çarşı içinde olması sizi rahatsız etmiyor mu, bununla ilgili bir çalışmanız olacak mı?" diye sordu. Bektaş ise "Valilik binasını da dahil olmak üzere 69 Ambarları´na taşıyacağız. Resmi daireleri orada oluşturacağız. Tekel binasını, Kızılay binasını hep yıkacağız. Balıkçı Pazarı´nın üstündeki insanlar da anlaşırsa orayı da yıkacağız. Şehire girdiğin zaman bir şehire girdiğini hissedeceksin" diye yanıt verdi.

Editör: Pusula Gazetesi