Malkoç’un Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleştirdiği seçim çalışmasına 22’nci Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, Devrek eski Belediye Başkanı Hasan Kıycı, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda da vatandaş kendisine eşlik etti.

Karşıyaka’da CHP’nin açtığı seçim merkezinde toplanan Malkoç ve ekibi, önce Mahalle Muhtarı Yavuz Korun’u, muhtar adayı Hakkı Saraç’ı, AK Parti’nin Karşıyaka seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra esnaf ziyaretinde bulunup esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

“ARANIZDAN ÇIKTIM, BANA DESTEK OLMANIZI İSTİYORUM”

Kendisinin Karşıyakalı olduğunu ifade eden Songül Malkoç, “Ben de sizlerin arasından yetişerek buralara kadar geldim. Belediye başkan adayı olarak karşınıza çıktım ve sizlerden bana oylarınızla destek vermenizi istiyorum. Kızınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Karşıyaka 30 Mart’ta sizlerin ve çok değerli Devrek halkının vereceği oylarla ikinci belediye başkanını İnşallah çıkaracak. Karşıyaka’ya da güzel hizmetler yapacağım. Devrek’in bütün mahallerini birer örnek mahalle haline getireceğiz. Mevcut parklar yeni yönetim anlayışımız içerisinde modernize edilerek hizmete sunulacak, ayrıca halkımızın aileleri ile birlikte gezebilecekleri, eğlenebilecekleri, spor yapabilecekleri yeni park alanları her mahallede hizmete sunulacaktır. Ayrıca Karşıyaka’ya bir soluk alma merkezi kuracağız. Bunu da daha önce temelleri atılıp yarım bırakılan sağlık ocağı merkezine kurmayı düşünüyoruz. Aileler düğün, cenaze ya da sosyal bir amaçla dışarı çıktıklarında bakmakla yükümlü oldukları, engelli hasta ve çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri bir merkeze böylelikle kavuşacaklar” diye konuştu.

“DEVREK’İ SİZLERLE BERABER YÖNETECEĞİM”

Karşıyaka Mahallesi’ndeki seçim çalışmasının ardından Malkoç ve beraberindekiler, asma köprüsünden eski terminal alanına geçerek burada İstiklal Okulu ve Emniyet Müdürlüğü’nün arka kısmındaki sokaklardaki esnaf ve vatandaşları ziyaret edip seçimlerde destek istediler.

Karşıyaka da doğup büyüyen ve uzun zamandan beri Yenimahalle’de Emniyet Müdürlüğü’nün arka tarafında ikamet eden Malkoç, her gün işe gidip gelirken karşılaştığı esnaf ve mahalle sakinleri ile merhabalaşıp 30 Mart seçimlerinde kendisine destek istedi.

Malkoç, “Gelin hep beraber memleketimiz Devrek’e sahip çıkalım, güzel günlere hep beraber yürüyelim. İyi niyetle hizmet aşkıyla bir yola çıktık, bu yolda inşallah Allah bizi utandırmaz. Devrek’i sizlerle beraber yönetmek için sizlerden destek istiyorum” dedi.

Malkoç, ayrıca, Devrek’in Yapalak, Kurtuluş, Alparslan, Osmanşahlar, İncirciler ve Karaseller Sokaklarında da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, 30 Mart seçimlerinde kendilerine destek vermelerini istediler.
Editör: Pusula Gazetesi