Zonguldak merkezde yayın hayatını sürdüren haftalık Hürdüşün Gazetesi´nin İmtiyaz Sahibi ve İşadamı Lokman Gül, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar eski Daire Başkanı Adnan Gül ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İrfan Gül’ün babaları 80 yaşındaki İbrahim Gül, tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gün hayatını kaybetti.

İbrahim Gül için dün, 40 yıllık imamlık süresinin son 25 yılında imamlık yaptığı ve yapımında büyük emeği geçen Soğuksu Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazına; İçişleri eski Bakanı Saffet Arıkan Bedük, Zonguldak eski Valisi Galip Demirel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk, AK Parti 22-23’üncü dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak Belediye Başkanı ve CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Bülent Haberal, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Ali Aslankılıç, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, çok sayıda siyasetçi, işadamı, oda ve derneklerin başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, daire müdürleri ve yakınları katıldı.

Cenazeye katılanlar; Lokman Gül, Adnan Gül, İrfan Gül ve İbrahim Gül’ün yeğeni olan Celal Bilici’ye başsağlığı dileklerinde bulundular.

Gül’ün cenazesi, cenaze namazının ardından Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Uzuntarla Köyü’ne götürüldü. İbrahim Gül, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

Pusula Gazetesi olarak, değerli büyüğümüz İbrahim Gül’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi