Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Bülent Kantarcı, “Kule Asansör Projesi”ni açıkladı. Yüksek mevkide yer alan Çaycuma Devlet Hastanesi’ne ulaşım için kule şeklindeki asansör ve seyir alanı projesini açıklayan Kantarcı, “Hastane ile çarşıyı birbirine bağlıyoruz. Kolay, hızlı, tehlikesiz… Aynı zamanda Çaycuma’yı yukarıdan seyir ve dinlenme olanağı yaratıyoruz” dedi.
Karabük Belediyesi’nin hayata geçirdiği kule asansör projesine benzer, ancak ilaveten seyir ve dinlenme alanının da yer aldığı Kantarcı’nın projesi Çaycuma’da büyük ilgi gördü.

KANTARCI, TÜM SEÇMENLERE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı, gündüz esnaf ve ev ziyaretleri, akşam kahvehane ve kafeterya toplantılarıyla tüm seçmenlere ulaşmayı hedefliyor. Kantarcı, bir kafeteryada düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, “Çaycuma´da ele atacağımız her şey sıkıntılı. Bunlara hep birlikte tek tek çözüm bulacağız. Ben değil, sizler belediye başkanısınız. Sizlerle birlikte ilçemizi yöneteceğiz" diye konuştu.

Başkan Adayı Kantarcı, toplantıda Çaycuma için genel değerlendirmeler yaparak sözü seçmene bıraktı. DOKAP Sitelerinde oturan bir seçmen, orada bulunan karayolları zift tanklarının tehlike arz ettiğine dikkat çekerek, "Şehir içinde bulunan Karayolları’nın zift tankları bizleri tedirgin ediyor. Etrafında bulunan sitelerde onlarca insan yaşıyor. Ve oradaki tanklarda sık sık patlamalar oluyor. İlla büyük bir patlama olup insanların ölmesi mi gerekiyor? Şehir içine böyle bir tehlike kurulur mu? Buna müsaade edilir mi? Üstelik etrafa çok kötü ve keskin kokular yayıyor. Bu da bizi rahatsız ediyor. Bu tanklar kaldırılsın istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi