CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir, beraberinde, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Parmak, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Caddesi, Kırat Mahallesi, Güntepe Caddesi, Baştarla Mahallesi Celal Bayar Sokakta ev ve Mithatpaşa Mahallesi Rüzgarlı Caddesi&[#]8217;nde kahve toplantısına katıldı.

Mithatpaşa Mahallesi Rüzgarlı Caddesi&[#]8217;ndeki kahve toplantısında konuşan CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir, MHP Adayı Gürkan Gülay&[#]8217;ın kendi yapacağı işlerle değil de başkasının yaptığı işlerle övündüğünü ifade ederek, &[#]8220;İlk önce sen kendi projelerini yap, sonra halkına onları anlat&[#]8221; dedi.

Akdemir, konuşmasına şöyle devam etti:

&[#]8220;Türkiye&[#]8217;nin en modern tesislerin bir tanesini yaptık. Arıtma tesisi olmadan çarşı merkezindeki derenin kenarından geçerken leş gibi kokuyordu. Ama şimdi arıtma tesisimizin hayata geçmesiyle şimdi o koku kayboldu. Artı denizlerimizi temiz hala getirdik. Şimdi denizimize rahat rahat giriyoruz. Şimdi şimdi bizleri eleştiriyorlar. Genç arkadaşım Zonguldak&[#]8217;ı herhalde görmemiş veya gezmemiş veya görmemek istemiş sanırım. Kendi yapacağı işleri değil de, başkasının yaptığı işlerle övünüyor. Değerli arkadaşım, değerli kardeşim, ilk önce sen kendi projelerini yap, halkına sen onları anlat. Sen Kastamonu&[#]8217;nun ve Bartın&[#]8217;ın yaptığı işlerle övünüyorsun. Oradaki başkanlar, 8 veya 10 yıllık başkanlık yapıyorlar. Sen bir noktayı çekmişsin. Benim yapığım asfalt sokak Artvin&[#]8217;de değil, Erzurum&[#]8217;da değil, bu asfalt, sokaklar ve cadde Zonguldak&[#]8217;tadır. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İnsanları eleştirirken, akıllı eleştiri olmasını istiyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi