Plaket takdiminde Belediye Meclis üyeleri Yasemin Yamak ve Mustafa Muslu ile Kültür Müdürü Veysel Özkan da hazır bulundu.

Verdiği hizmetler için eski Belediye Başkanı Osman Metin Yurtbay&[#]8217;a teşekkür eden Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;İlçemize geçmişte hizmet eden halen hayatta olan Belediye Başkanlarımızı sağlığında bu hizmetlerinden dolayı onura etmek için bir plaket takdimimiz olacak. Daha önce eski Belediye Başkanımız Sayın Orhan Yardımcı&[#]8217;ya aynı amaç doğrultusunda bir plaket takdimimiz oldu. Bu görevi üstlenen ebediyete intikal eden geçmiş Belediye Başkanlarıma da Allah&[#]8217;tan rahmet diliyorum. Ben tekrar bu hizmetlerinden dolayı Sayın Osman Metin Yurtbay Başkanıma, buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Çaycuma&[#]8217;mızın simgesini taşıyan bu plaketi kendilerine takdim ediyorum. Saygılarımı sunuyorum&[#]8221; dedi.

Plaketi alan eski Belediye Başkanı Osman Metin Yurtbay ise, konuşmasında, &[#]8220;Belediyeciliğin zorluklarını hep beraber yaşadık. Tabii geceli-gündüzlü bu görevi yapmaya çalıştık. Zaman, zaman gece yarıları üç telefonumuz açık, halkımızın dertlerine derman olmak için koştuk. Ben bu ortamı bizlere hazırlayan Belediye Başkanımız Mithat Gülşen&[#]8217;e, Kültür Müdürümüz Veysel Özkan ve tüm belediyemiz çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi