Malkoç&[#]8217;un MHP Devrek İlçe Başkanlığı&[#]8217;na yaptığı ziyarette sırasında İlçe Başkanı Aydan Özbay, MHP Devrek Belediye Başkan Adayı Ayhan Danacı, Ülkü Ocakları Başkanı İsa Dereli, yöneticiler, meclis üyesi adayları ve çok sayıda da üye karşıladı.

Ayhan Danacı&[#]8217;nın başkanlıktan ayrılıp Devrek Belediye Başkan Adayı olmasından sonra Devrek MHP İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Aydan Özbay, CHP Adayı Songül Malkoç&[#]8217;a ve beraberindekilere geldikleri bu hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarına kendisine başarılar dilediler.

MHP&[#]8217;de ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Songül Malkoç, &[#]8220;Buraya gelmemizin öncelikle nedeni, İlçe Başkanımızın değişime uğraması, özellikle bir kadın ilçe başkanı olmasıdır. Aydan Ablamızın başkan olmasına &[#]8216;hayırlı, uğurlu olsun&[#]8217; demek için ağırlıklı olarak bayan arkadaşlarımızla ziyaretinize geldik. Tabii burada Devrek&[#]8217;te bir hizmet yarışı yapıyoruz. Devrek farklı bir ilçedir. Ayhan Başkanımız kazansın, ben kazanayım veya Mustafa Abi kazansın, Saadet Partisi kazansın, sonuçta mücadelemiz aynı mücadele olacak. Devrek için bu mücadele olacak. Onun için ben Ayhan kardeşime de başarılar diliyorum. İlçe Başkanı olan bir kadını kutlamak için buraya gelmişken bir şeyi de burada ifade etmek istiyorum. &[#]8216;Meclisine kadın almadı&[#]8217; diye eleştiriler yapılıyor. Tabii ki eleştirileri yazabilirler. Ama ben belediye başkanı olduğum zaman kadınlara nasıl değer vereceğimi ötelenmiş, kakalanmış, geriye gitmiş kadınlara nasıl değer vereceğimi Devrek halkı görecektir. Benimle ilgili bu yönde yazılanlara aldırmıyorum. Benim yanımda kadın yöneticiler olacaktır, bu sadece mecliste olacak diye bir anlam ifade etmemektedir. Devrek&[#]8217;i bütün kadınlarla, gençlerle halkımızla yöneteceğimizin sözünü veriyorum. Aydan ablamıza bir kez daha görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, Allah utandırmasın diyorum, başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

Konuşmaların ardından CHP ve MHP heyeti üyeleri çaylarını içip karşılıklı olarak bir süre sohbet ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi