Özden Kalaycı ve Ayşen Yıldız yönetimindeki miniklerin oynadığı rontlar, dans gösterileri ve halkoyunları performansları izleyicilerden büyük beğeni kazanarak göz doldurdu. Öğrencilerin halk oyunları ve gösteri kostümleri onların şirinliklerine şirinlik kattı.


Öğrenciler programda öncelikle Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler&[#]8217;in hikayesini başarıyla sergilediler. Ardından Halkoyunları derlemelerinden oluşan folklor gösterisi sergilendi. Okulda yapılan faaliyetlerin gösterildiği sununun ardından Miniklerin Yeşil Ördek oyunu izleyicilerin beğenisini kazandı.


Çöpçüler dans gösterisinin ardından, Düm Tek Tek gösterileri ile Hadise&[#]8217;ye taş çıkarttı. Cıvıl cıvıl gösteriler sergileyen minikler büyüledi. Programda gösterilerin ardından minikler oluşturmuş oldukları koronun şarkıları ile sahnede yer alarak Başarı belgelerini aldılar. Okul Müdürü Yusuf Usta gösteriyi izlemeye gelenlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Gösteriyi hazırlayan öğretmenlerine çiçek takdim etti. Çocukların heyecanlarının yanında velilerin heyecanlarının daha fazla olduğu görüldü. Veliler okul öncesi eğitimin çocuklarına sağladığı gelişimi çok net bir şekilde görmekten mutlu olduklarının ifade ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi