Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir pazaryeri esnafıyla bir araya geldi.

Pazarcı esnafıyla tek tek görüşen başkan Akdemir, bol kazançlar diledi.

Pazarcı esnafına özverili çalışmaları ve Zonguldak insanına taze ürünler sundukları için teşekkür eden Muharrem Akdemir, “Pazaryeri esnafımızla çok güzel iletişim içerisindeyiz. Zonguldak pazarı çok taze ve çok kaliteli mal satan bir kurum. Burası bir kurumdur. Halkımız çok güvenilir bir şekilde, hem ucuz, hem kaliteli bir pazaryerine sahipler. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar taze ve kaliteli mal satan pazaryeri yoktur. O anlam pazarcı esnafımı da kutluyorum” dedi.

Burada talihsiz bir kaza yaşadık. Onun yerine iller bankasından kredi kullanarak bir pazaryeri yapıyoruz. Esnafımızın hiçbir katkısı olmadan, onların cebinden bir kuruş çıkmadan bunu yapacağız. Çok da güzel bir pazaryeri olacak. İnşallah çok güzel bir pazaryerini Zonguldak’a kazandırmış olacağım. Oda bana nasip oldu. Zonguldak’ta güzel konuların altında imzam olacaksa ben bundan çok büyük mutluluk duyacağımı hep ifade etmiştim. İnşallah halkımız adına bunları devam ettireceğiz.”

BEN ÇOK RAHATIM

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay’ın, CHP Adayı Muharrem Akdemir’i vatandaşın tanımadığı ve sokağa çıkmasıyla CHP’nin 12 puan gerilediği yönünde sözlerine de yanıt veren Başkan Akdemir, “Gürkan kardeşimizin kendi görüşüdür. Vatandaşın beni tanıyıp tanımadığı da ortadadır. Ben işime bakarım. Zaten halkımla da iç içeyim. Halkım da o teveccühü zaten bana gösteriyor. Ben bu anlamda çok rahatım. Partim rahat. Biz özellikle büyük bir partiyiz. Kişilik olarak da benim yaptığım hizmetleri halkım beğenir ya da beğenmez. Yapacaklarımı anlatacağım, bildirgemi dağıtacağım. Halkımız zaten onu değerlendirir” dedi.

YAPABİLECEĞİMİZ PROJELERİ HAZIRLATIYORUZ

Basın mensuplarının projelerini ne zaman açıklayacağı sorusuna da yanıt veren CHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir; “Projelerimi açıklayacağım. Acelesi yok. Daha 1,5 ay var. Herkes kendi projelerini açıklıyor ama bizde tabi ki doğru yapacaklarımızı, yapabileceklerimizi, Zonguldak için ihtiyaç olanları projelendirdik ve bu projeleri söyleyeceğiz. Lavuar alanına havaalanı yapmayacağım” dedi.

KENDİMLE YARIŞIYORUM

Siyasette bir rakibi olmadığını da vurgulayan Başkan Akdemir, “Ben kendimle yarışıyorum. Siyaseti bir defa düzgünleştireceğiz. Birbirimizi karalayarak, birbirimizin arkasından farklı söylemlerle hiçbir yere varılamaz. Bugüne kadar da varılamadığı belli. Ben yapacaklarımı, yaptıklarımı halkıma anlatacağım ve halkım da zaten onu görür. Biriyle yarıştığımı söylemem abesle iştigal bir kelimedir. Ben kendi kendime yarışıyorum ve ben Muharrem Hocayım” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi