KÖMÜRSPOR’DAN 10 MAÇLIK SERİ

Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak Kömürspor fırtınası esmeye devam ediyor. Sezonun ilk devresinde yakaladığı başarılı ritmi ikinci perde de sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, dokuz maçlık serisini Kestel Belediyespor galibiyetiyle 10’a çıkardı.

Geçtiğimiz Pazar günü evinde tek mağlubiyetini aldığı Kestel Belediyespor’u evinde 2-0’lık sonuçla yenen Zonguldak ekibinde keyifler yerinde. Her geçen hafta yükselen performansıyla Ligin en formda ekibi durumundaki Zonguldak ekibi, ayrıca sezonun ikinci devresinde çıktığı 4 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü.

Büyükçekmece Belediyespor’un evinde Çatalcaspor’u 3-0 mağlup etmesiyle Zonguldak ekibi haftayı en karlı kapatan ekip oldu.

TERZİ OYUNCULARIN KUTLADI

Teknik Direktör Cahit Terzi, oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularını kutladı ve ekledi, “Kestel maçının zor alacağını biliyorduk, futbolcularım sahanın her bölgesinde çok iyi savaştılar, hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Ketsel maçı artık geride kalmıştır, önümüzdeki oynayacağımız Gebzespor maçını düşünmeye başladık. Yakaladığımız bu başarılı seriyi sürdürmek istiyoruz sezon sonuna kadar. “ dedi.

Editör: Pusula Gazetesi