SON DAKİKA...
İnşaat akşam saatlerinde yeniden başladı...
Daha önce ki mühürlemelere rağmen inşaatın devam etmesi yeni bir tartışma yarattı. İşletme sahibi Sami Aydın´ın buraya inşaat yapmadığı, duvar ördüğü yönündeki savcılık kararını tebliğ etmesi üzerine mühür söküldü ve çalışma yeniden başladı.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir´in de inşaatın durdurulmaması yönünde talimat verdiği belirtiliyor...
Akdemir´in talimatı Zonguldak Belediyesi içinde de tartışma yarattı...

___


TTK Genel Müdürlüğüne ait Memurlar Lokali her yıl biraz daha büyüyerek denize sıfır olma yolunda hızla ilerliyor.
Tesisin işletmecisi Sami Aydın´ın inanılmaz gayretiyle büyüyen TTK Memurlar Lokali şimdi de "İstinat duvarı yapıyoruz" yoluyla büyümeye devam ediyor.
Zonguldak Belediyesi´ne hiçbir bildirimde bulunmayan çalışmalara Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı el koydu. Bu gelişmenin ardından Belediye´ye başvuran Sami Aydın´ın gerekli izinleri almadığı halde inşaata hızla devam eden Sami Aydın´ı hiçbir güç durduramıyor.
Zonguldak Belediyesi´nden bir yetkiliden alınan bilgiyere göre "Vallahi biz Sami Bey´i durduramıyoruz. İnşaatı üç kez mühürlememize rağmen Sami Bey devam ediyor. Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu. Bu işlerin cezası hapis. Ama Sami Bey´i bu ceza da korkutmuyor. Biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.
Bu arada Zonguldak Belediye´nin CHP´li Meclis Üyesi Orhan Yücel´in sık sık bu mekana takılması tartışmaları da beraberinde getirdi.


Editör: Pusula Gazetesi