Başkan Cevdet Civelek ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, Ereğli´nin yaşadığı ağır sosyal ve ekonomik durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

THK Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, yaşanan sosyoekonomik ve Ereğli´nin diğer sorunlarına çözüm noktasında öncelikle meslek odaları kendi üyeleri ile birlik-beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini ve TSO, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet ve Türk Metal Sendikası&[#]8217;nın Ereğli´nin önde gelen meslek kuruluşları olarak TSO çatısı altında ciddi bir platform kurularak bir araya gelip sorunları ortaya koyarak çözüm önerilerinin belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Likoğlu, &[#]8220;Siyasi partilerimizin temsilcileri ve diğer sivil toplum örgütlerinin de desteği alınarak belirlenecek acil projeler sayın milletvekilimize sunularak birlikte ilgili kurum kuruluş ve bakanlık nezdinde girişimlerde bulunulmalıdır. Ortaya konulacak birliktelik ve projelere tüm sivil toplum kuruluşları ve Ereğli halkı destek vererek sahiplenmelidir Bu konuda özellikle Şoförler Odası&[#]8217;nın girişimlerde bulunmasını rica ediyorum. Ben THK Şube Başkanı olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım&[#]8221; dedi.

Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek de, konuşmasında, Ereğli´de istenen ve özlenenin bu olduğunu, birlik-beraberlik ve barış kültürü içerisinde başarılması gerektiğini söyledi.

Civelek, Ereğli&[#]8217;de &[#]8220;böl, parçala, yönet&[#]8221; anlayışının hakim olduğunu da savundu. Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri, THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi