Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;ın başkanlığında belediye başkan adaylarıyla ilk toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti ilçe ve belde başkanları da katıldı.

Parti binasında yapılan toplantıda, seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirten İl Başkanı Hamdi Uçar, yol haritasını masaya yatırdıklarını ifade etti.

Seçim startını verdiklerini ve Cumartesi günü aday tanıtımını yapacaklarını belirten Başkan Uçar, &[#]8220;Belediye başkan adaylarımızın tespitleri yapıldı ve adaylarımız açıklandıktan sonra ilk defa bir araya geldik. Süreçle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki Cumartesi günü yapacağımız aday tanıtım programıyla ilgili çalışmalarımızı paylaştık. Bundan sonraki süreçte seçime kadar yapılacak, planlamalarımızı, yol haritamızı masaya yatırdık. Onların da milletvekillerimizin olduğu ortamda bu süreçle ilgili düşüncelerini aldık. İlk hedefimiz Cumartesi günkü aday tanıtımı programına odaklanmak. Çok coşkulu, kalabalık bir ortam oluşturacağız. Halkımızı da bu tanıtım programına davet ediyoruz. Yani yarından (bugünden) itibaren seçim startımızı vermiş oluyoruz&[#]8221; diye konuştu.

AK Parti&[#]8217;nin aday tanıtım toplantısı, 8 Şubat 2014 Cumartesi günü Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu&[#]8217;nda saat 14.00&[#]8217;te gerçekleştirilecek.

Editör: Pusula Gazetesi