AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayları AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından Paradise Otel&[#]8217;de düzenlenen kahvaltıda tanıtıldı. Programa, Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Çaycuma Belediye Başkanı Adayı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkan Adayı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkan Adayı Ercan Kınaç, Perşembe Belediye Başkan Adayı Rasim Miyanyedi, Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkan Adayı Adil Düzlü, Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Yiğit, Kadın Kolları Başkanı Av. Mine Verimcik Özkütük, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İlçe Genlik Kolları Başkanı Uğur Yiğit kaynaşma adına bir araya geldiklerini ifade ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Uğur Yiğit başkanlığındaki gençlik kollarının azim ve heyecanla çalıştığını ifade ederek, ilçe yönetimi ile kadın kolları yönetiminde bir süre önce değiştiğini ve teşkilatın yenilendiğini söyledi.

İlçe ve belde belediye başkan adaylarının hepsinin şuanki mevcut belediye başkanları olduğunu söyleyen Emesiz Belediye Başkan adaylarının özgeçmişlerini okudu.Emeksiz; &[#]8220;Altı belediye başkanımızın hepsi AK Partili. Bu konuda Zonguldak&[#]8217;ta tek ilçe konumuzdayız&[#]8221;dedi.

Çaycuma Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen ilçe nüfusunun gelişmeyle beraber hızla arttığını söyleyerek; &[#]8220; Geleceğimizin alt yapısını hazırlıyoruz. Doğalgaz bu ilçede hayaldi. İnandıkça hiçbir hizmetin yapılmaması mümkün değildir. Filyos Liman Projemiz bizim dönemimizde bitecek. Bunun için Anakara&[#]8217;da amansız bir mücadeleye girdik. Bütün inanmayanları mahçup edeceğiz. Çöken köprünün yapımına bile karşı çıkanlar oldu. Desteğinizle tekrar o koltuğa oturacağıma inanmıyorum&[#]8221;diye konuştu.

Filyos Belediye Başkan Adayı Ömer Ünal ise ; &[#]8220; Filyos&[#]8217;ya yapılamayanları yaptık, başarılamayanları başardık. Bunlar anlatılmaz, yaşanır. Herkesi Filyos&[#]8217;a bekliyorum. İnşallah 20142den 2019&[#]8217;a kadar AK parti bayrağını Filyos&[#]8217;a dikecez&[#]8221;dedi.

Saltukova Belediye Başkan Adayı Adil Düzlü ise tüm belediye başkan adaylarının tecrübeli olduğunu söyleyerek; &[#]8220; Eksik olan taraflarımızı tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tüm belediye başkanlarımızın heyecanı ile çalışarak beldelerimizi ileriye götürecek, tersine göçü başlatacak, en güzel gelişmeleri birlikte yaşayaşağız&[#]8221;şeklinde konmuştu.

Perşembe Belediye Başkan Adayı Rasim Miyanyedi söyle konuştu; &[#]8220; Bu bölgenin altı tane belediye başkanı olarak, ayrımcılık yapmayarak omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.Tekrar sizler güvenip görev verirseniz, partimizin bayrağını Perşembe&[#]8217;de dalgalandıracağız&[#]8221;

Karapınar Belediye Başkan Adayı Ercan Kınaç AK belediyecilik ile beldenin eksiklerini tamamlamaya çalıştıklarını belirterek; &[#]8220;Partimizin takdiri ile tekrar aday oldu. 30 Mart&[#]8217;dan sonra Karapınar adına çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum&[#]8221;.

Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Ertan Aydoğan Nebioğlu&[#]8217;nun gelişmesi için bir süre önce AK Parti&[#]8217;ye katıldığını ifade ederek, Devlet eliyle gerçekleşmesi gereken projeler için partiye katıldığını ve kendisi için değil Nebioğlu halkı için tüm fedakarlıkları yapamaya hazır olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar tüm adayları tebrik ederek sözlerine başladı. Uçar; &[#]8220;Adaylarımızın bencillik duygusu ve koltuk sevdası için değil ülkemizin milletimizin refahı için, 10 yılda kazanılan istikrar ortamın devamı için mücadele etmemiz gerekiyor. Belediye başkanları çıksın köy, ev dolaşsın düşüncesinden öte hersin elini taşın altına koymasını istiyorum&[#]8221;şeklinde konuştu.

Ak parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ; &[#]8220; Biz AK Parti olarak verdiğimiz sözü tutarız Filyos Projesi artık rayına girdi. Ama iş burada bitmiyor. Bundan sonraki iş Zonguldak&[#]8217;ı Çaycuma&[#]8217;ya bağlamaktır. Bunun için tünelleri açıyoruz. Hızlı nüfus patlaması olacağını öngererek TOKİ Başkanı ile görüştük. Burası yeşil vadi. Bu yeşili korumak için çevreyi kirletmeyecek planlar yapıyoruz. Ülkede istikrar için bu zamana kadar verdiğiniz destekten daha fazlasını, 2011&[#]8217;de verdiğiniz sesten daha güçlü ses vermenizi istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi